Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety chcą zapłacić samym wyglądem za wygląd, kasę, poczucie bezpiecz

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ona mysli mysli jak zrobic zeby nie przyznac mu racji a mojej płci nie obrzucic gównem, i wymysliłą coś tak głupiego. Kobiety nie macie za grosz oleju w głowie nikt nie jest głupi i slepy każdy widzi co robicie jak pomagacie. zero pomocy z waszej strony . własnie przez was nie ma idealnych związków ,

Gość gość
Wy sobie tu gadacie i gadacie a prawda jest taka ze jak kolo was sie jakas zakreci doopa to wasze szczytne idealy ida sie j***c i jestescie w stanie zrobic wszystko wybaczyc wiele i zniesc duzo byle by poroochac! ;)

Gość gość
gość dziś Nie rozumiem jak można swoja własno płec osmieszac. napisałas o sobie ze jestes d********** prostytutka chodź nie pojmujesz tego , tak wiem

Gość gość
Naprawde te kobiety upadły bardzo nisko, nic wam nie pomorze gadanie na nas kłamstw. Panowie ządnej kobiece nie pomagac gdy ją ktos chce pobic lub zgwałicic, one t4eż wam nie pomagaja jak ktos chce was pobic dlaczego?? bo ja jestem kobieta. i tak jest zawsze. powinny jeszcze mówic ja jestem kobieta i jestem upośledzona

Gość gość
Por***ać tak, ale nic więcej.

Gość gość
nie wiem czy wiesz, ale nawołujesz do nienawiści, a także do czynu znanego w języku prawniczym jako zaniechanie zastanów się nad tym co piszesz, bo twoja głupota może kogoś kosztować życie

Gość gość
Tylko, że faceci mają coraz niższe libido i już niedlugo nie będzie szantażu seksualnego. Przez zanieczyszczenia wód obniża się poziom testosteronu :D. Zresztą ja umiem sobie zbić libido farmakologicznie i wtedy każda panienka jest bezsilna szantaż seksualny nie zadziała. Jak ktoś chce to mogę podać jak to zrobić. Kobiety będą niedługo całkowicie bezbronne.

Gość gość
gość dziś do kogo to konkretnie napisz bo nierozumiemy

Gość gość
ten debil sam sobie odpisuje :D:D ignorujcie jego debilne tematy 🖐️

Gość gość
o nawoływaniu do nienawiści i zaniechania słowa kieruję do autora tego dennego tematu autor zaś pojęcia nie ma o świecie, najmniejszego choćby

Gość gość
A wy kobiety nie zaniechujecie? Mój znajomi mi opowiadał, że żadna kobieta nie pomogła mu nigdy, gdy był przez kogoś bity. Są nawet filmiki na YT z bójek facetów i laski nic nie robią. Ostatnio widziałem taki jak okładali kolesia i laska sobie stała. Na ch*j pomagać kobietom, one są po stronie silniejszych. Takie wy praworządne jesteście, a jakoś kryminał waszych bad boyów wam nie przeszkadza. Już na siłę znajdujecie argumenty.

Gość gość
gość dziś Ne jestem autorem tego tematu ale Dlaczego ten temat jest denny ? czy temat denny twoim zdaniem to taki który mówi o kobietach prawde. kobieto opanuj sie wiesz jakie jestescie głupie. Czemu normalnie nie odpowiesz na pytania które mezczyni tam pisali ? czyli nie chodzicie na wojny na żadne strajki a jak juz to tylko 3-4 kobiety i bardziej w tyle, nie walczycie o wolnosc dla polski, nie potrafice utrzymac rodzin macie ciagle problemy macie milion wymówek . zdradzacie? rtozwalacie rodziny np. przez alimenty itd. itp./

Gość gość
pyszny ból d**y "chłopcy" :P żałośni jesteście wy wypierdki społeczne, zdychajcie byle rychło ;)

Gość gość
nie znajduję na siłę argumentów, tylko nie dociera do ciebie siła tych, które zostały ci już przedstawione - mężczyźni preferują utrzymywanie domu - JEDNAKŻE, większość kobiet dzisiaj pracuje - albo na cały etat, albo na pół, ćwierć - łatwiej w ten sposób utrzymać dzieci - zapominasz o ludziach samotnych - zapominasz o emerytach i emerytkach - w większości kobiety wyglądają przeciętnie, logicznie więc mają coś więcej do zaoferowania, niż tylko to

Gość gość
przynajmniej mogła by cos robic nie wiem krzyczec wziasc kamien i rzucic w agresora ale one nic kompletnie nic, i tak was bardzo kochaja tak pokazuja że jestescie dla nich najwazniejsi . Kobiety są beznadzejne są upośledzone , chciałabym byc mezczyzna

Gość gość
jeśli uważasz, że kobieta wychowująca samotnie dziecko nie powinna mieć od ojca dziecka choćby alimentów, to nie mam nic więcej do dodania, ty tępy fiucie 🖐️

Gość PauIina34
niestety to jest prawda i to mne w mojej płci najbardziej wkurza zakłamanie. nie pomagaja wogole swoim chłopakom czy mężom jak ktos ich bije tylko stoja i sie głupią patrzą

Gość gość
gość dziś Brawo, zaczyna sie obrazanie głupich szmat. Mężczyzna jak i kobieta powinny wychowywac dziecko kobieta tez powinna pracowac. wogole dziecko musi byc z rodzicem który pracuje a jak wiesz w Polsce jest masa kobiet bezrobotnych. dziecko powinno byc z tym kto wiecej zarabia. a nie z matko która nie chce pracowac i krzywdzi psychikie dziecka nie wie co to znaczy nie mikec ojca , mysli tylko o swojej d***e i o dziecku które kiedys urosne i bedzie zapieprzała na choro matke bo zdrowe to wy kobiety ani troche nie jestescie

Gość gość
po co sobie odpisujesz, tępy fiucie? to oczywiste, że te damskie nicki to ty :O🖐️

Gość gość
Kilka kobiecych wypowiedzi (w tym samobiczujące, bo jakzeby inaczej) i bach! Kulturalna wypowiedz męzczyzny w któej nie brakuje wyzywania od szmat, umniejszania kobiet i... nawet nie chce sie tego analizować ;) beznadziejni jesteście panowie

Gość gość
Dobrze, że przynajmniej pojawiają się kobiety, które rozumieją swój egoizm i robią coś w tym kierunku. Takie roszczeniowe, tylko obrażające piszących prawdę xiężniczki to coś obrzydliwego i nie daj boże trafić na kogoś takiego w życiu, nie znając oblicza tej osoby.

Gość gość
i jeszcze miękkie fiuty stękają na damskim forum ;) nie ma lepszych miejsc do tego

Gość gość
Pasożytki beda mówic to co sie wyuczyły czyli o alimentach to one moga pogadac jakas baba im wjebała w głowe ze alimenty są dobre i tak mysla, nie mają swojego własnego zdania, nie dziwie sie zę każda kobieta jest czyjąs własnoscią, trzeba zajmowac sie uposledzonymi kobietami które nie potrafia same na siebie zapracowac. i nie potrafią zrozumiec tego co piszą o nich ludzie, nie znizam se już do ich poziomu to nie sa nawet ludzie, 3 majcie sie Panowie

Gość gość
Ha ha ha pocieszajcie sie, glupie zakompleksione ciule, pocieszajcie.

Gość gość
ty naprawdę jesteś tępym synem kur/wy i złodzieja :)

Gość gość
Strasznie sie kompromituja i nie potrafia odpowiedziec na proste pytania beda sie usprawiedliwiac, ehh to nie jest tak ze te akurat tu kobiety (d****i) są głupie . bo wszystkie są głupie i zawsze beda wykorzystywane do zeraz :D pozdrawiam te niby zawziete baby haha z tapetami na ryju bo boja sie pokazac prawdziwej siebie

Gość gość
Kobieta to tylko worek na sperma nic po za tym, Ja nie wiem jak to jeszcze żyje , pasożyty :D

Gość gość
17:11 no co no?> po prostu nie chca grzeszyc wyglądem :D ciesz sie że nie widzisz kobiet bez makijażu , są przerazajace te oczy bllele doły wągry paskudztwo nic wiecej : D

Gość gość
"dziecko powinno byc z tym kto wiecej zarabia" palnij się w ten durny łeb, kretynie, bo to nie jest żadne kryterium, dziecko nie potrzebuje luksusów, tylko troski i poświęcenia mu czasu matka zawsze będzie miała ciut większe prawo do dziecka, bo to ona jest w ciąży, ona je rodzi, karmi i poświęca mu więcej czasu, ciekawe jak zająłby się dzieckiem facet, który pracuje, już to widzę :D na opiekunkę musiałby wydać o wiele więcej niż wynoszą alimenty... poza tym faceci to zasrani egoiści i sami nie chcą aby dziecko z nimi mieszkało, cieszą się jak po rozwodzie mieszka z matką, bo nie muszą nic przy nim robić ile tatusiów ma w du/pie własne dzieci? ile jest samotnych matek? hę?

Gość Adamskki
Co innego jest wierzyć w kobiety, a co innego wierzyć w to, co mówią