Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michasia_930928

witam

Polecane posty

witam . Pierwszy raz jestem na takim forum. Nie wiem jak zacząć. 4 lata temu poznałam mężczyznę. Pierwszy rok znajomości polegał na przyjażni, wspólne spacery , imprezy, nowe doświadczenia. Kolega od serca. Rozmowy o wszystkim. On miał kogoś ja kogoś Z czasem zaczeło mi przeszkadzać jego koleżanki , ale ukrywałam to. Po pewnym czasie zaczeliśmy spotykać się codziennie (przychodził do mnie pieszo z swojej miejscowośći oddalonej o 15 km), Wkoncu kupił samochód i była możliwość na częstsze spotkania. Po roku znjaomośći zapytal czy chce z nim byc, byliśmy razem 2 lata. |Po 2 latach zdradził mnie, Aktualnie mija rok jak z nią jest. minal rok a my cały czas mamy ze soba kontakt. On z nią jest a piszemy spotykamy sie. ostatniego czasu stwierdziłam żę nie chce tak dalej , Nie pisze nie spotykam sie z nim, ale ciągle jest w moim sercu i tesknie, Gdy ja nie pisze to on się odzywa. Gdy mówię żę z kimś pisze to jest zazdrosny. nie wiem co o tym wszystkim myśleć . może ktoś pomożę

Gość gość
aleś głupia, facet kręci Tobą jak chce, gdzie Twój szacunek do siebie???? on jest w związku, Ciebie nie chce, dotarło?

Gość gość
Boszzzz, żal mi takich lasek