Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do d**y ... jestem

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ktos tu zagląda, nie wiem po co ja tu zajrzalam...ale to jedyne forum, ktore przyszlo mi do glowy. Nie wiem po co tu pisze...ale moze ta cyfryzacja swiata podpowiada mi rozwiazanie...rozwiazanie , ktore chcislabym znalezc...ale prawda chyba dziala na moja niekorzysc... jestem stara baba, na pozor normalna, ale chyba tylko na pozor... jestem nienormalna, zla, brzydka, jestem zla matka, zona, pracownica, corka, koleżanka. ..jestem do d**y...nie, nie mam depresji w koncu przejrzalam na oczy. Zycie ze mna to katorga, moj maz od miesiecy nie spi ze mna w pokoju, bo chrapie -ja chrapie, nie on, od lat podczas seksu nie zdejmuje koszuli, bluzki, bo po 2ciazach waze 70kg i za cholere nie moge tego zrzucic, przez 12 lat zwiazku nie mialam ANI RAZU orgazmu podczas stosunku,a moj maz byl pierwszym i jedynym partnerem seksualnym. jestem zla matka bo zwracam uwage dzieciom jesli zle odrobia prace domowa, bo zamiast wykorzystac niedziele na wspolne spedzenie czasu karze dziecku odrobic lekcje-a ta histeryzuje, ze nie umie przepisac zdania. Pokazuje, starsm sie ale jest placz, a lekcje nie odrobione. Wkurzylam sie , chcialam wyjsc z domu, pojsc sama do kina, ale zanim do niego doszłam zal mi sie zrobilo dzieci -ze obiadu jie zjedza-maz zapchalby je bulkami, ze lekcji na pewno nie odrobia...wrocilam...poklocilam sie z mezem, ze wprowadzam zla atmosfere w domu...zamknelsm sie w pokoju i...chcialabym byc lepsza, ladniejsza, szczesliwszs...ale nie potrafie

Gość gość
Wszystko przez brak orgazmu.