Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrzuty sumienia po seksie.

Polecane posty

Gość gość
jak to nie podszyw z tym 60 latkiem to jesteś obleśna :O

Gość gość
mlodzi 20l chca sie spotykac z 60.

Gość gość
Powiem tak... Starzenie się w jego przypadku przebiega korzystnie. Zmarszczki czy siwe włosy dodają mu uroku. Jest zadbany, zawsze elegancko ubrany... To nie jest jakiś tam stary pryk. Poza tym nie jest też zacofany... Co do seksu to nie wiem co chcecie żebym wam powiedziała. Sprostał. Było mi naprawdę dobrze. Był w stanie długo się kochać...

Gość gość
No,ale znam takie pary,mają dzieci i są szczęśliwi przynajmniej na zewnątrz tak widać,sam nie wiem,z******ta różnica wieku :(

Gość gość
niektorzy mlodzi lubia starszych.

Gość gość
Jak do tego doszło? Sama nie wiem... To się stało tak spontanicznie. Siedzieliśmy obok siebie, przytulił mnie i samo poszło.

Gość gość
Dlaczego obleśna?

Gość gość
A jak zaszlas? Co bedzie?

Gość gość
No zgadza się, masz rację, autorko... Tylko skąd te wyrzuty? NIe kontaktowaliście się po tym spotkaniu? Może warto zapytać co on myśli o tym? A zresztą po co Ci to, chciałabyś wiedzieć? Chciałabyś powtórzyć to jeszcze? A po tym seksie nie rozmawialiście o tym co się stało?

Gość gość
Nie zaszłam. Mam taką nadzieję.

Gość gość
Ohyda... mógłby byc Twoim dziadkiem.

Gość gość
no chodzi o to, jak do tego doszło? no bo przeciez po co tam poszłaś? nie wiedzialas ze tak sie skonczy? Piliscie herbate i co, tak po prostu propozycja by uprawiac seks?

Gość gość
dziadkow tez sie kocha.

Gość gość
to inaczej- czy mialas duzo kontaktow wczesniej? Zeby stwierdzic ze z nim bylo super? bo wlasciwie co takiego bylo super?

Gość gość
Sama nie wiem dlaczego tak się czuję. Może to stąd, że wcześniej nie utrzymywałam kontaktów seksualnych? Nie umiem jakoś racjonalnie odpowiedzieć. Ja zasnęłam u niego po tym. Rano on uszykował mi śniadanie, rozmawialiśmy normalnie, nie rozmawialiśmy o tym co się stało. Po śniadaniu wróciłam do siebie.

Gość gość
Nie byłam w ten piątek w jego domu po raz pierwszy. Wiele razy go odwiedzałam i nie kończyło się to seksem.

Gość gość
tzn bylas dziewica?

Gość gość
mialas dni plodne/owulacje? faceci to czuja.... jak tak siedzieliscie obok siebie to co- calowaliscie sie, czy od razu macanie i seks?

Gość gość
Nie utrzymywałam wcześniej kontaktów seksualnych żebym miała jakieś porównanie. Ktoś mnie zapytał czy było mi z nim dobrze to odpowiedziałam, że owszem sprawiło mi to przyjemność.

Gość gość
Pytanie bylo inne- czy bylas dziewica zanim do tego doszlo? A to bardzo wazne i odpowiedz bedzie logiczna

Gość gość
Tak byłam... Może w tym tkwi problem?

Gość gość
Jak dla mnie to jeśli sytuacja zdarzyła się naprawdę to bardzo ciekawa. Może wynika to z tego że ja lubię starszych mężczyzn. Co prawda mój ojciec jest praktycznie w tym wieku ale też lubię takich "dziadków" :) Tylko jakoś mnie onieśmielała by cała ta sytuacja. Jak to robiliście, możesz opisać :) ?

Gość gość
Siedzieliśmy obok siebie i rozmawialiśmy. Byłam trochę smutna, a on mnie przytulił. Położyłam głowę na jego ramieniu i dałam mu buziaka w szyję. Popatrzyliśmy sobie tak w oczy jak nigdy wcześniej. Pocałował mnie, a ja odwzajemniłam i tak to się dalej potoczyło. Nie wiem w tamtej chwili bardzo zapragnęłam tej bliskości.

Gość gość
Nie wiem co mną pokierowało, że go pocałowałam.

Gość gość
Ale nie pytał się czy nie masz nic przeciwko? Tak po prostu wyjął penisa i Ci włożył (przepraszam) , nie krwawiłaś? Założył chociaż gumke?

Gość gość
Ja też wychowałam się bez ojca. Mam tylko mamę, z którą w dodatku często się kłócę.

Gość gość
Ale nie pytał się czy nie masz nic przeciwko? Tak po prostu wyjął penisa i Ci włożył (przepraszam) , nie krwawiłaś? Założył chociaż gumke?

Gość gość
Zapytał mnie czy tego chcę. Pokiwałam głową twierdząco. Powiedziałam, że jeszcze nigdy tego nie robiłam. Uspokoił mnie żebym się nie bała, że będzie delikatny i mną pokierował. Gdy zaczął mnie rozbierać miałam moment zawachania i byłam zawstydzona ale się stało.