Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PREZENT URODZINOWY DLA 12 LATKI!!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć, moja siostrzenica ma urodziny. Kompletnie nie wiem co jej kupić na to święto. Jeśli macie jakieś pomysły śmiało piszcie. Dla ułatwienia: bardzo lubi czytać książki. Im grubsze tym lepiej. Lubi też słuchać muzyki klasycznej. Nie znosi markowych ciuchów, kosmetyków, pluszaczków itp. Jest taką ,, chłopczycą''. Mam zamiar wydać ok. 125 zł. Pomóżcie!!!

Gość gość
Ha, ha, ha bardzo śmieszne.

Gość gość
A nie możesz po prostu zapytac jej rodziców?

Może jakaś fajną grę edukacyjną, lub (skoro lubi muzykę klasyczną) jakieś elektroniczne pianino? :-) Widziałam coś takiego w sklepie z zabawkami, za około 100 zł.

Gość Rommm
W necie poszukaj bo teraz jest mnóstwo stron oferujących inspirację i w sumie gotowe prezenty też :) osobiście polecam wyjatkowyprezent.pl :)

Gość gość
Kup jej dużo podpasek, bo nie długo zacznie miesiączkować, do tego zapasy czekolady na te dni, wygodne majtki, może jakieś stringi, bo gimnazjalistki interesują się bielizną, do tego jakiś gniot 400 stron dużo takich ksiazek jest fantastyka pewnie skoro chłopczyca

Gość zofiaaa
Książka, instrument - wiele można rzeczy móc zakupić. Jednak moim zdaniem lepiej zakupić notes i długopis, by coś samodzielnie próbowało dziecko sobie napisać. Mój syn już zamieszcza wiersze utalentowani.pl i są lubiane.

Gość gość
drona jej kup

Gość zofiaaa1
Książka, instrument - wiele można rzeczy móc zakupić. Jednak moim zdaniem lepiej zakupić notes i długopis, by coś samodzielnie próbowało dziecko sobie napisać. Mój syn już zamieszcza wiersze utalentowani.pl i są lubiane.

Gość dobry prezent
gaz pieprzowy, jak ją ktoś będzie chciał zgwałcić to mu psiknie