Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet puścił przy mnie bąka co teraz

Polecane posty

Gość gość

Jestem normalną, zwykłą dziewczyną. Poznałam fajnego faceta, interesujący itp., jednak ostatnio byłam u niego, oglądaliśmy film, zacżeliśmy się śmiać i on puścił bąka. Mi się takie coś publicznie nie zdarzyło nigdy. Jestem teraz do niego obrzydzona :O

Gość JJ_J
Hej. Czy chodzi o to że: - puścił przy tobie? - czy że nie przeprosił? - czy że w ogóle nie akceptujesz bąków? Widzisz, bąki to skutek tego że jemy i trawimy. Każdy puszcz bąki, jednak nasza kutura zrobiła z tego tabu. Zastanów się czy chcesz być sama czy z kimś, bo z czasem każdy człowiek puści nijednego bąka przy tobie co najmniej co kilka dni. To są fakty - teraz pytanie co z tym faktem zrobisz?

Gość gość
nie akceptuję bąków :O

Gość JJ_J
W jelitach mamy przydatne bakterie które rozkładają jedzenie. Czasami część jedzenia nie zostanie rozłożona i zaczyna fermentować (np. jak drożdże w cieście) i powstają gazy. To jest cecha homosapiens i puszczanie bąków jest naturalną metodą obniżenia ciśnienia aby nie doszło do zgodnu (gdyby jelita pękły, zapalenie otrzewnej => zgon). Gdyby bąki nie były potrzebne to nigdy by nie powstawały i nikt by ich nie miał. To jest tak jak ze śmiercią, wielu ludzi nie akcpetuje śmierci - ale to nie ma znaczenia - wszyscy puszczamy bąki i wszyscy kiedyś odejdziemy. Problem nie leży w bąkch chłopaka, tylko w twoim braku akceptacji. Każdy człowiek puszcza i każdemu twojemy kolejnemy facetowi kiedyś to się zdarzy. Możesz wtedy zareagować obrzydzeniem a możesz śmiechem ... twoja decyzja. Oczywiście możesz prosić i nauczyć go aby nie puszczał przy tobie, jednak przy śmiechu, zabawie, dowc****h, seksie - na 100% kiedyś się wydarzy. Co wtedy zrobisz? Ludzie dojrzali - umieją śmiać się takich rzeczy ... wtedy żyje się przyjemniej.

Gość gość
ja tak kiedyś miałam z moim ex...puścił bąka podczas seksu...tak mi się chciało śmiać ale w sumie sama się zawstydziłam i udałam że nie słyszałam...ale stosunku już nie dokonczyliśmy bo udawał że go skurcz złapał...hahaha myślałam że w duchu pęknę ze śmiechu!!!! a odnośnie autorki - kultura osobista wymagałaby zwykłego : przepraszam. Przynajmniej ja jestem wyczulona na coś takiego: nie lubię jak ktoś chamsko ziewa mi do słuchawki podczas rozmowy tel, albo ziewa jak coś mówię, albo puszcza bąki i nie mówi przepraszam. Jeśli przeprosił to chyba nie masz się o co gniewać ani czego brzydzić. Widocznie mu się wysmyknęło .. gorzej jak zrobił to świadomie i jest to dla niego naturalne. Pierdzenie w towarzystwie nie jest oznaką jakiejś wielkiej kultury osobistej mimo tego, że chodzi o zdrowie. Nie każdy musi to wąchać i słuchać przecież...

Gość gość
cichacza? :)

Gość gość
WYluzuj i pogódź się z tym... z takim nieżyciowym podejściem, to tylko Ci wibrator zostanie - te nie pierdzą, ani się nie pocą :/

Gość gość
ale wy sie nie smiejcie bo to jest Problem.mam niedlugo wyjsc za maz a czasem mam problemy trawienne.w dzien moge sie pilnowac i wyjsc do ubikacji ale w nocy bardzo czesto puszczam baki.co z tym zrobic?espumisan?

Gość gość
do pani powyzej Zabrzmi to absurdalnie, ale jak wstrzymujesz się w dzień, to te gazy się gromadzą... A przecież jakoś muszą się w końcu wydostać, wiec wylatuja w nocy gdy nie kontrolujesz. Espumisan jest na wzdęcia, czyli jak nie można uwolnić gazów i działa w ten sposób, że te gazy uwalnia...czyli byś jeszcze więcej bąków puszczała pewnie po nm

Gość Sylvia ta dobra
Straszne! Czujesz obrzydzenie? G... nas to obchodzi matołku. Ty to dopiero jesteś gwiazda zakładając taki temat w internecie - jesteś warta jego bąka, ale w pysk. ZAMYKAM TEMAT.