Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak obcial wlosy i stal sie dla mnie aseksualny

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam u facetow dluzsze wlosy. Nie dlugie do ramion ale dluzsze, nieznosze jeza. Chlopak poszedl do fryzjera i obcial sie prawie na lyso. Wyglada okropnie. Zawsze mial dluzsze wlosy, podobaly mi sie a teraz takie krotkie sa dla mnie calkowicie aseksualne. On mowi ze moze sa brzydkie ale praktyczne. Co mam zrobic w tej sytuacji? Nie pokazywac sie z nim?

Gość gość
Co mam zrobic w tej sytuacji? Nie pokazywac sie z nim? x weź patelnie i p*****lnij się porządnie w ten pusty tępy łeb 🖐️ moze zmądrzejesz chociaz wątpie, z gó/wna bata nie ukręcisz

Gość gość
powiedz, że tez się ogolisz na łyso :/

Gość gość
No wlasnie on nie widzi problemu w tym ze wyglada teraz jak gowno

Gość gość
ty za to wygladasz jak modelka, pewnia zwyczajna locha przekonana o swojej urodzie buhehehe zrób facetowi przysluge i odejdź, niech sobie znajdzie normalną fajną dziewczyne a nie kretynke :D

Gość gość
"stal sie dla mnie aseksualny" czyli przestałaś go podniecać. xxxxx Aseksualizm, inaczej aseksualność − trwałe nieodczuwanie pociągu seksualnego wobec innych osób. Od niedawna uznawany w części środowisk naukowych za jedną z orientacji seksualnych lub za brak orientacji seksualnej. Szacuje się, że 1% społeczeństwa jest aseksualny. Aseksualizm nie jest tym samym, co abstynencja seksualna, która jest powstrzymaniem się od aktywności seksualnej pomimo odczuwania pociągu seksualnego. Niektórzy aseksualiści są aktywni seksualnie pomimo nieodczuwania pociągu seksualnego, np. by zaspokoić potrzeby partnera. Aseksualizm nie jest też tożsamy z hipolibidemią (brakiem lub utratą potrzeb seksualnych). Część aseksualistów posiada libido, lecz nie jest ono zwrócone w stronę innych osób.

Gość gość
Faceci też chcą długich włosów u kobiet. Ja tam się nie dziwię autorce, ja z kolei uwielbiam takie pół-długie włosy u facetów, nie znoszę krótkich.

Gość gość
a to zależy od faceta