Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety podnieca to ze koles ma wysoki status spoleczny?

Polecane posty

Gość gość

W badaniach udowodnili ze nawet seksualnie je to podnieca, w przypadku facetow tego efektu nie bylo, laska z wysokim statusem nie podnieca seksualnie bardziej niz ta z niskim. Dlaczegotak jest?

Gość gość
Z prostej przyczyny: kobieta szuka kogoś, z kim bez obaw może stworzyć rodzinę, kto zapewni jej i potomstwu dobrą, stabilną przyszłość. A kto zrobi to lepiej niż taki facet? Budowlaniec? :D no sorki.

Gość gość
Chyba nie jestem kobietą, bo mnie to nie podnieca. Raczej ma mi się spodobać, dobre porozumienie, bliskość i chemia zadziałać. Ale poziom intelektualny podobny, nie jakiś burak z którym nie wiadomo o czym rozmawiać i co chwile jakieś przerywniki stosuje.

Gość gość
Bo nie jest nieudacznikiem?

Gość gość
a co ona ma poza szparą i sianem we łbie co miało by jarać kogoś kto ją przejrzy?

Gość gość
No i się zaczyna g****oburza :D tak trudno zaakceptować, że kobiety w dzisiejszych czasach wiedzą, czego chcą? Ja bym nie spojrzała na kolesia, który ma gimnazjum ledwo skończone albo zawodówkę. Lubię takich z którymi mogę pogadać o literaturze, sztuce, poezji! A znasz jakiegoś budowlańca, który to ogarnia? Nie sądzę.