Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łóżko piętrowe

Polecane posty

Gość gość

Właśnie zakończył się remont pokoju dla 4-letniej córeczki. W pokoju znalazło się łóżko piętrowe i teraz moje pytanie : O jakich wymiarach zakupić pościel, kołdrę do tego łóżka?? Łóżko 80x180 cm/

Gość gość
Zbieraj na gips bi nie znam dziecja ktore by nie spadlo z pietriwego. To od osmiu lat

Gość gość
tradycyjna 135x200 albo 160x200 choc dziecku wezsza powinna spokojnie wystarczyc.

Gość Mama małej Kasi
Nigdy w zyciu nie kupiła bym dziecku łóżka piętrowego, zwłaszcza 4 letniemu.Przeciez to tragedia gotowa.

Gość gość
Single pościel kup .Moje dzieci nigdy nie spadły,ani się nie połamały a były bardzo szczęśliwe

Gość gość
U mnie tez lata bylo takie łóżko dzieci spały . starszy syn na górze i jakos nie spadli.teraz łóżka maja rozdzielone i każdy śpi w swoim pokoju

Gość zla matka i lozko pietrowe
Dziękuje za odpowiedź dotyczącą wymiarów pościeli :). A co do tego czy moje dziecko spadnie czy też nie, to już moja sprawa i nie Wam oceniać. Rozumiem różne poglady na różne tematy przecież nie wszyscy jestesmy tacy sami, no i to chyba dobrze! :) Ale pisanie, że na pewno spadnie czy też porada w stylu "zakup także gips" jest co najmniej nie na miejscu. Pozwólcie, że sama ocenię bezpieczeństwo mojego wyboru. Dziękuję i pozdrawiam .

Gość zla matka i lozko pietrowe
A i przecież nigdzie nie napisałam, że mała od razu będzie spała na górze.

Gość Kaj33
A jakie łóżka piętrowe wybierałyście - metalowe czy drewniane? Ja miałam na oku tutaj fajne metalowe http://martimeble.pl/22-lozka-pietrowe-dla-dzieci , jednak tak zaczęłam się zastanawiać, czy może bezpiecznie nie będzie kupić jednak drewnianego, co o tym sądzicie?

Gość gość
jakieś ułomne dzieci to może i spadają normalne rozumne potrafią korzystać ja pierdole bajkoteria