Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża ???

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje pomocy. Uproawialam sex z partnerem 11 i 19 września. 30 dostałam okres tak jak powinnam. 26 października powinnam mieć kolejna miesiączkę ale tej nadal nie ma. Dziś tj. 15 listopad wystąpiły niewielkie plamienia. Czego mam się spodziewać czy ti może być ciąża ? Dodam że był to stosunek przerywany ( przed dojściem partner "wyszedł" ze mnie)

Gość gość
kup test

Gość Beautifulleyes
Mam podobny problem. Tylko mi się spóźnia 5 dni ale mam bóle podbrzusza i rzadką wydzielinę z pochwy. Zrobiłam test wczoraj i wyszedł negatywny...okres powinnam dostać w czwartek a w środę kochałam się ze swoim partnerem i doszedł we mnie i nie wiem czy doszło do zapłodnienia i tak szybko okres by się zatrzymał ? Może ktoś podpowie ?

Gość gość
Po to kobieta ma pochwę,aby się w nią spuscił.Jak sie bzyka to się zaciążą.

no ryzyko jest zawsze, chociaż wiem po sobie, nie raz sobie wkręcałam objawy, że inaczej brzuch boli że piersi bardziej a do tej pory nie jestem w ciąży, po prostu zrób test i będzie wszystko jasne :)

Beautifulleyes, to raczej niemożliwe zebys byla w ciazy, to musialby byc sex ok 2 tygodni przed okresem, a nie jeden dzien :)

Gość gość
może miałaś cykl bezowulacyjny? wyznaczasz sobie fazy cyklu?

Gość gość
Nieprawda, że stosunek musialby byc ok 2 tyg przed okresem, nie każdy ma taki ksiazkowy cykl. Ja mam owu kilka dni przed okresem. Autorko-zrob test, nie jesteśmy wrozkami ;)

Gość gość
no właśnie nie wyznaczam dokładnego dnia owulacji. przeczuwam jednak, ze będę musiała zacząć.

Gość gość
naprawdę warto. Dzięki temu nie tylko wiadomo kiedy można zajść w ciaże, ale można też szybciej wychwycić różne anomalie. Jesli masz z tym kłopot możesz sobie kupić specjalny tester np afrodytę na ślinę albo komputer cyklu.

Gość gość
myślałam o komputerze cyklu, ale niestety są strasznie drogie...ponad 2000zł