Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotka_paprotka

panny młode 2017 zapraszam

Polecane posty

Gość gość
ja mam póki co sale zarezerwowaną :)

Gość gość
Ja chyba na 2017. Mieliśmy robić rok wcześniej, ale nie zdążymy ze wszystkim, a nie chcemy na ostatnią chwilę nic planować. Po nowym roku zaczynamy przygotowania

Gość gość
Ja nie mam nawet faceta :(

gość 15:18 Też się nie chciałam spieszyć z 2016. Z resztą jak pytałam o wolne terminy to już wszystko w 2016 i połowa 2017 zajęta była :/ Mieszkam na Śląsku, tutaj jest taka lipa z terminami, że szkoda gadać. Przynajmniej w tych bardziej znanych miejscach.

Gość gość
Ja mam datę na 2016 - 13 sierpnia <3 Mamy salę, zespół i tyle. Aaa, no i powoli ogarniam sukienkę, póki co mam tylko upatrzoną w necie taką http://emmimariage.pl/blog/2014/11/18/bella/ , ale po Nowym Roku ruszamy ze wszystkim, bo tak się wydaje, ale to mało czasu...

Szczęśliwa 13 :D Bardzo fajna sukienka. W ogóle jestem w szoku - salon sukien, który otwarcie podaje ceny na swojej stronie ;) No tak, tak się wydaje, że kupa czasu. Ja mam datę na 21.07.17 i niektórzy się pytają po co z takim wyprzedzeniem to organizuję. A po to, że to był jeden z dwóch ostatnich terminów w sezonie letnim 2017, do tego piątek, o sobocie można było zapomnieć :P tak to już jest, jak się człowiek uprze na jedną salę ^^'

Gość gość
Ja jestem z sierpnia 2017 z 19.08. Na dzień dzisiejszy mamy wstępnie salę, zarezerwowanego kamerzystę i foto i dekoratorkę, reszta po nowym roku

Gość gość08
Witam! Ja mam termin 12.08.17 :) Mamy już salę, zespół, catering, foto i video :) Najważniejsze już załatwione, bo z tym najgorsze terminy :) Sukienkę mam już upatrzoną, poszukują sukienki na poprawiny, bo wesele jest dwu dniowe :)

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!