Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 20latka to atrakcyjna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość dfsddfsdf
19-20 lat to szczyt atrakcyjności kobiet, wlasnie jestes w wieku w którym faceci najbardziej nie mogą oderwać od dziewczyny wzroku, a jej cialo jest niesamowicie podniecające. wykorzystaj to mądrze. To że to szczyt atrakcyjnośći to nei znaczy że pózneij bedzie tragedia, 21-23-24 latki są nie wiele mniej atrakcyjne, ale ich "swieżość" jest już odrobinkę mniejsza. Dbaj o siebie żeby wykorzystać swój wiek jak najlepiej, ruch, zdrowe odrzywianie a przede wszystkim ZERO FAJEK- dzieki temu bedziesz wyglądać świeżo i zdrowo. Mowi to 29 latek (wiem ze to nie forum dla facetów ale czasem z ciekawości zaglądam popatrzec o czym gadają kobitki:)

Gość gość
czyli 19 latka lepsza od 20latki?

Gość gość
powinnam zlapac jakiegos chlopa nwm

Gość gość
Troche stara

Gość gość
20-tka stara?

Gość dfsddfsdf
Mniej wiecej ten sam poziom, nei przesadzajmy to tylko rok róznicy, to za malo zeby cialo istotnie się zmienilo. Sa takie wykresy na necie pokazujące szczyt atrakcyjności dla kobiet, wypada on w wieku 20 lat, Ja jako facet to potwierdzam zę wtedy dziewczyny są nei tyle piekne ale wlaśnie "świeże" "zdrowe" a przez to bardzo pociągające. Z czasem ta swiezosć neistety się zmniejsza ale powtarzam. zdrowo wygladające 24-25 latki są nadal bardzo atrakcyjne. Zeby sie inne kobiety nei obrażaly- 26-30 latki o ile dbaja o zdrowy wygląd są tez atrakcyjne ale to już nie jest atrakcyjność "dziewczeca" a bardziej "kobieca", dorosla. Powyżej 30stki jest już zauwazalnie gorzej ale jest tez sporo wyjątków - kobiet caly czas bardzo atrakcyjnych.

Gość gość
a to nie jest tak, ze facetow pidniecaja bardziej nastolatki ? czy jednak woleliby 20-latke?

Gość gość
nwm czy tyja tak mam, ze mam takie kompleksy i czuję się staro..nagle przestalam być nastolatka a to tylko rok..

Gość
gość dziś aha dowiedziałam się że już niedługo będę stara...buahahah :D:P

Gość dfsddfsdf
"...wolą nastolatki..." jedni tak, inni nie. nastolatka ma ladne cialo ale np dla mnei jest jescze neidojrzala, o czym mialbym z nią gadać? kompleksy. Powtarzam-dla mnie (29l) jesteś aż za mloda, ale fizycznie na pewno bardzo atrakcyjna.

Gość gość
nwm skad ale mam wrażenie ze co rok to gorzej jak miałam 18l czulam się gorsza od 17latek, jak skonczylam 19l to od 18latek a teraz gdy mam 20 od 19latek

Gość gość
Co to za pytanie ?Sa 20latki,ktore sa brzydkie.Zalezy od atrakcyjnosci danej osoby.

Są atrakcyjne 20-latki, ale i brzydkie. Nie ma w tej kwestii reguły. Pytanie swoją drogą jest dziwne.

Gość gość
Generalnie im mlodsza tym lepsza. Moim zdaniem najlepsze sa takie 15-17 lat (zeby nie napisac mlodsze) ale w zyciu nie wyobrazam sobie takiej posuwac.(moze dlatego ze jest zabronione )

Gość gość
ale czemu najlepsze? one jeszcze nie maja ciala rozwiniętego, owszem mają jakieś już kształty ale to jeszcze nie to.. no chyba ze ci chodzi o twarz to wiadomo 13latki nawet mogą być ;p

Gość gość
a na tym wykresie to którzy faceci sa najatrakcyjniejsi?

Gość gość
czyli najatrakcyjniejsza jest 23-latka i 35-letni facet hmm dziwny wykres , dla mnie 25-30 latek jeszcze do przyjęcia max

Gość gość
Po twojej wypowiedzi wnioskuje ze jestes jeszcze dzieckiem.. A poza tym nie umiesz czytac. Ja zawsze uwazalem ze mezczyzna swoj szczyt osiaga w wieku 35 lat , ale widac mylilem sie o 3 lata.

Gość gość
a ja myślę ze te 'badania ' robili faceci bo oni zawsze manipulowali swiatopogladami swiata.

Gość gość
dokladnie, może jeszcze 40l to szczyt formy faceta hahahahaha

Gość dfsddfsdf
Ten wykres jest jakiś naciągany, ja mówilem o innym, zgodnie z nim szczyt atrakcyjnośći faceta to 24-25 lat, z tym szczyt dla faceta jest szerszy, tzn atrakcyjność faceta z czasem spada w mniejszym tepie niż atrakcyjność kobiety.