Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na nic nas nie stac

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat mieszkam z mama,ojciec mieszka osobno (mama nie pracuje,jest na emeryturze i ojciec daje jej jakies pieniadze na zycie) no i na nic nas nie stac.Wszystko co mam jest kupione w sklepach typu wszystko po 2.99 a ubrania w lumpeksach.Nawet slodyczy nie moge zjesc kiedy chce bo mam wyznaczone raz w tygodniu.Poszlabym do pracy ale ucze sie i wstaje o 6 jade do szkoly i w domu jestem o 17 i wracam zmeczona wiec nie mam mozliwosci pojscia do pracy,jak mowie mamie zeby znalazla sobie prace to ona mowi ze 30 lat przepracowala i juz nie bedzie i robi awanture.A najgorsze jest to ze mojej siostrze (pelnoletniej) kupuje czesciej i wcale nie najtansze rzeczy.

Ja w Twoim wieku chodziłam do pracy :) też się uczyłąm, wstawałam o 4.30 i wracałam ok 17 i o dziwo dałam radę :) pracowałąm w ochronie w weekendy. Praca czasem wyczerpująca, ale poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi i dałam radę! Na swoje wydatki miałam więc nie marudź tylko rusz dupę a mamie daj święty spokój

Gość gość
W weekendy możesz dorabiać jako hostessa. Kokosy to nie sa ale na ciuch/ kosmetyk/ wyjście do kina czy na pizzę zarobisz.

Gość gość
Porozglądaj się za pracą na weekendy Może kelnerka, hostessa, roznoszenie ulotek, albo sprzątanie Znajdziesz coś.