Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on wg was mnie probouje pouczac?

Polecane posty

Gość gość

Mam starszego faceta, on ma 45 lat, ja 26. Roznica wieku mi nie przeszkadza w sumie, ale on np jak powiedzialam mu,że myslałam kiedys o wyjeździe za granice i nie wiem czy to był bład powiedzial :" nie, absolutnie to nie był bład, nie po to skonczyłaś studia żeby pracować gdzieś jako np kelnerka, bo tego nawet praca nie można nazwac". Albo żaliłam mu się, ze sie pokłociłam np z mama i nie bede sie do niej odzywać narazie ,a on " wiem, ale to jest twoja matka i madrzejsza bedziesz jesli pierwsza wyciagniesz reke na zgode" Itd.. Czy on wg was mnie poucza czy mi sie wydaje i on tylko daje mi mądre rady?

Gość gość
Poucza Cie. Naprawde tego nie widzisz?:(

Gość gość
Albo co mi jeszcze mowi... Ze powinnam zdawac na aplikacje, a nie pracować tylko jako sekretarka, że powinnam szukac lepszej pracy itd... Niby nie mowi tego jakos agresywnie tylko mi radzi, ale powinien tak ingerowac w moje zycie?

Gość gość
Wyraża swoje zdanie. Przecież to normalne

Gość gość
Poucza cię, niestety ten problem dotyczy wielu związków z dużą różnicą wieku. Kiedyś byłam z takim facetem i nie wytrzymałam tego, rozstałam sie, bo zawsze wiedział lepiej i dla mnie to było chore.

Gość gość
Przecież to twoj facet. W związku to normalne że daje się rady drugiej osobie. No ale ty widać masz problem, skoro szukasz drugiego dna

Gość gość
Moze i to tylko rady, ale mam wrazenie, ze on sie czasami wymądrza :O Fajnie, ze chce dla mnie jak najlepiej, ale z drugiej strony mam wrazenie ,ze mnie traktuje czasem jak taka glupiutka dziewczynke co jej trzeba wiele rzeczy wytlumaczyc :O Tak poza tym to dobrze sie dogadujemy

Gość gość
No to mu to powiedz. Nie nam. JEMU. poza tym faceci moim zdaniem tak mają. Wiek bez znaczenia

Gość gość
To są rady. To są dobre rady. Serio. Mam przyjaciela starszego ode mnie - co prawda tylko przyjaciela, ale też mi tak radzi i kompletnie nie odbieram tego jako pouczenia - jakbym jego słyszała. Daj spokój - to jego wyraz troski o Ciebie.

Gość gość
stary zboczeniec pedofil a innych poucza zamiast się wstydzić swojego zwyrodnienia... nie szkoda ci swojego ciała oddawać takiemu zboczeńcowi? jakbyś była w jego wieku to by nawet na ciebie nie spojrzał.