Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest miec chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Jestem juz raczej ,,stara baba´´ a nigdy nie bylam w zwiazku. Tak przynajmniej mowi na mnie mlodzy brat. I nie wiem jak to jest, naprawde.

Gość gość
A ile masz lat ?

Gość gość
A posiadanie chlopaka, drugiej połówki to wspaniałe uczucie. <3 Noe wyobrażam sobie nie być w związku z moim Tż.. Najlesze co mnie w życiu spotkało.. :)

Gość gość
00:41 to fajnie ze tak masz, tylko czemu mnie nie chce to spotkac? :( x 27

Gość gość
mnie tez nie chce to spotkac.......... nie wiem co jest nie tak, chyba podobam sie facetom, ale nie umiem z nimi zbudowac wiezi, bardzo ciezko mnie poznac, nie umiem sie otworzyc... nie wiem czemu tak mam, tesknie za tym, ale uciekam

Gość gość
Na pewno was to spotka.. Ja kiedyś też wgl nie umiałam tak. Ale podobałam się facetom co wodzielo wszyscy tylko nie ja.. Dlatego z żadnym wcześniej nie byłam. Przed obecnym raz się zakochałam, niestety naiwnie.. W sumie patrzac z perspektywy czasu to nawet nie było zakochanie tylko zauroczenie a te chłopak nie wart świeczki.. Mój obecny Tż wypatrzył mnie na ulicy, spodobałam się mu, pózniej wypatrzył mnie innego razu jak rozmawialam z dziewczyną którą zna jago kolega z klasy.. A od poerwszego zobaczenia mnie do kolejnego mineło pare mc.. Pozniej ona dała mu mojego fb. Ja odp z grzeczności , pozniej sie spotykalosmy pare mc ale ja jakos nie myslalam o zwiazku az do dnia w ktorym zapytal czy z nim będe. Szczerze ?? Nie chcialam , lubilam go ale jako kumpla. Kazalam mu dac mi 10-20 min na odp ( to bylo na festynie ) mialam mętlik w głowie bo bałam się że strace kumpla i jakos mialam jescze w glowie mysli o tym ktorym sie zauroczylam . W rezultacie wrocilam pijana po 2 h żeby owiedziec mu nie , a powiedziałam tak.. Los tak chciał że pchną mnie do innej odp. A on był tak szczęśliwy, przytulał mnie z radości tak mocno że niemal nie udusił. Mineły 2 moesiące zanim się w nim zakochałam j nawet powiedziałam mi że jestem zakochana w tamtym ( bo tk wtedy myslalam ) ale on mnie nie zostawił i nie odpuszczał, nie rozumialam go.. Ale dziś cieszę się że nie odposzczał.. Najwyraźniej tak właśnie miało być :)

Gość gość
Milosc goni tych co jej nie chca widze. A jak chca to nie

Gość gość
Normalnie

gość wczoraj A posiadanie chlopaka, drugiej połówki to wspaniałe uczucie. <3 Noe wyobrażam sobie nie być w związku z moim Tż.. Najlesze co mnie w życiu spotkało.. usmiech.gif Zgłoś gość wczoraj 00:41 to fajnie ze tak masz, tylko czemu mnie nie chce to spotkac? smutas.gif x 27 jak będziesz mniej inteligentna to łatwo znajdziesz " szczęście" u boku " TŻ " :O widocznie masz inne pragnienia i byle samiec nie jest w stanie stać się najlepszym co Cię w życiu może spotkać :O :O :O