Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Witam wszystkie kołki :D

Polecane posty

mówiłem w*********j :D masz doświadczenie w myciu kibli to proszę bardzo, z*********j tak do końca swego godnego politowania życia :D 🖐️ skończyłeś chociaż gimbaze ? a gdzie tam, do mycia kibli przyjmują każdą zapijaczoną morde, żal mi cie bo jesteś zwykłym frajerem bez perspektyw

Ty to neptyk umiesz sie ciskac jak jakaś obrażona panienka haha Ty k***a jesteś facetem czy tyś jest projektem jakiejś baby? I jescze to papugowanie wszystkich dookoła i tamaty typu ,,witam wszystkie kołki" haha:D🖐️ Jesli ty sie tak w życiu codziennym zachowujesz to ja sie nie dziwie czemu żadna cie nie chce.Z takim charakterem to najlepszy wygląd ci nie pomoże. Lepiej weż sie facet stuknij w tą pedrylską rozkapryszoną makówkę zanim ktoś inny to zrobi:D🖐️

Gość gość
piwosz czyli nie widziałeś jego mordy? tleniony blondyn z gejowatą fryzurką :D pokazywał psa swojego tryzmając go na rękach

Gość RUCHACZ TWOJEJ STAREJ
nie śpię bo plerdolę twoją matkę w jej rozjechany włochaty 0dbyt

Jego podobizna mnie w ogóle nie interesuje cipcie:D🖐️ Z takim charakterem to zadna nawet najbrzydsza babka nie dała by rady z nim jednego dnia wytrzymać:D🖐️ Książę jepany:D🖐️

charakter mam spoko :D trzeba cie pocisnać bo za bardzo kozaczysz pipo :D 🖐️

Zauważyłem neptyk księżulku z bajki ze ty sie tak tu ciągle wywyższasz jak niejaki misio1 i pewnie mitomasz jak i on. I to ciebie trzeba w końcu wyprostować k***a hehe:D🖐️

Gość gość
Piwosz jak się zdenerwował:D. Co ty, jesteś trzeźwy dzisiaj ze tak się złościsz?

Gość gość
piwciuś ale ten gosc z fotki jest własnie do ciebie podobny na pierwszy rzut oka naprawde myślałam że to ty ;)

Gość gość
Neptyk to kłamie ze ma 25 lat.Zdradził go ten gimnazjalny slang

gość dziś x Widać ze ściemniasz zes jest oszkaa bo nie jestem do niego podobny wcale hehe:D Ale oczywiście nie mam nic do jego wyglądu to zwykły normalny facet z gęby.

Gość gość
haha neptyka jak zjechał skubany

Gość gość
Hihihi