Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1243

Jakie są szanse zajścia w ciąże?

Polecane posty

Gość Gosia1243

Witam , Biore tabletki antykoncepcyjne dopiero od 3 miesięcy , w tym czasie robiłam juz pare testów , mimo ze jest to dość skuteczna metoda . Dzis zapewne zrobię kolejny , tylko boję się go wykonać . Tabletki biorę regularnie Max :godzinę przed lub po wyznaczonej godzinie . Od paru dni mam humorki , cokolwiek moj facet nie powie jestem na niego zła i obrażam sie za głupoty , lecz nigdy tak nie miałam . Jedynie przez pierwszy tydzień brania tabletek . Aktualnie przedwczoraj skończyłam kolejne opakowanie i czekam na krwawienie , gdyby ono nadeszło byłabym juz spokojna . Dzis całą noc bolała mnie głowa przez co nie mogłam spac a ból głowy dotyka mnie bardzo rzadko . Wzięłam tabletkę duclobis , ponieważ mam zespół jelita wrażliwego i raz na jakiś czas , gdy czuje wzdęcia , pecherzyki w brzuchu , a tym razem czułam je mocno głownie po lewej stronie pod żebrem , wtedy biorę ta tabletkę rano mnie bardzo mocno przeczyści i wszystko jest w porządku . Tym razem tabletka nawet nie zadziałała , brzucha wzdętego juz tak nie mam i nie czuje pęcherzyków , ale nie miałam potrzeby skorzystania z toalety . Czy mam sie przejmować tymi objawami ? Bo naprawdę az cieżko kupić mi test ..

Gość gość
Jak się czesto bzykasz?