Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie z treściami..... POMOCY

Polecane posty

Gość gość

W tę sobotę mam po raz pierwszy oficjalnie mam spotkać się z moimi przyszłymi treściam. Mieszkam ponad 80 km od mojego ukochanego więc wpadł na genialny pomysł abym odwiedziła go w domu przyjechała w sobotę na obiad i został do niedziel. To oczywiste, że chcę zrobić jak najlepsze wrażenie na Jego rodzicach a w takiej sytuacji jestem po raz pierwszy i tu pojawiają się moje wątpliwość a mianowicie,nie wypada przyjechać do nich z pustymi rękami. Partner mówi, że najlepszym prezentem będzie moja obecności ale chyba wyglądało by to lepiej gdybym coś niewielkiego podarował. Co wypada podarować przy takim spotkania i czy jest to dobry pomysl? Proszę o pomoc.☺

Gość gość
Napisz jeszcze raz po polsku, bo ciężko zrozumieć. Jesteś facetem? I masz spotkać się z rodzicami faceta? To będzie raczej ciężko, co byś nie kupił, chyba że są bardzo młodzi i nowocześni;) A prezent jakiś kup- coś niewielkiego, niezobowiązującego, ale zawsze coś wypada. Na pewno kwiaty dla mamy. Do tego nie wiem, jeśli lubią wina, to dobre wino, jeśli kawę to jakąś trudniej dostępną, itd. Popytaj partnera co lubią.

Gość gość
A co to jest treściowie? I czemu raz piszesz o sobie jak facet, raz jak kobieta?

Gość gość
moim zdaniem nietaktowne jest żebys u nich nocowała, i to jeszcze z marszu po zapoznawczej wizycie. Naprawdę nie widzisz w tym nic dziwnego? 80 km to nie koniec swiata tylko troche ponad godzina drogi

Gość gość
Teściowej kup prezent a tesciowi zrób loda.Będą oboje zadowoleni