Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole w Warszawie z angielskim

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego przedszkola w Warszawie (najchętniej na Mokotowie, ale nie jest to warunek konieczny, bardziej chodzi mi o poziom placówki) z angielskim. No i żeby było czynne od wczesnych godzin porannych. Coś polecacie?

Gość gość
Jeśli na Mokotowie - to polecam przedszkole Tequesta! Fajne miejsce, czynne od 7:30. Mają nie tylko angielski, ale także hiszpański w cenie. No i mnóstwo innych dodatkowych zajęć - moje dziecko uwielbia biologię i ceramikę. Pracuję w biurze niedaleko, więc na 8 jestem spokojnie w pracy.

Gość gość
Ja polecam przedszkole Bajeczka na Bemowie. Najlepsza placówka jaką znam! Przedszkole jest integracyjne - także dla dzieci autystycznych, ma świetny program edukacyjny, jest też angielski! Dzieci uczą się wspólnego funkcjonowania i zabawy. Jeśli zapisać dziecko - to tylko tam!

Gość gość
Świetne jest Motylove Przedszkole. Dobre wyżywienie, zajęcia z gimnastyki korekcyjnej i logopedii a także zajęciach z angielskiego i niemieckiego które są w cenie! Moje dziecko jest zachwycone. No i świetne Panie Przedszkolanki!

Gość gość
Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola www.teczowakraina.com.pl i uważam, że to był dobry wybór. Mają wiele ciekawych zajęć, angielski, interesujące wycieczki i profesjonalną opiekę

Gość gość
No właśnie szukając przedszkola dla dziecka trafiłam na Bajeczkę. Podoba mi się, że przedszkole jest integracyjne. Uważam, że to bardzo dobrze, ja zdrowe dzieci bawią się uczą z dziećmi niepełnosprawnymi. Otwierają się na inność, to że trzeba pomagać drugiemu człowiekowi. Myślę, ze to bardzo dobra placówka.

Gość gość
Bajeczka to jedna z najlepszych placówek w Warszawie. A na tym, że jest to placówka integracyjna - wszyscy korzystają. I dzieci zdrowe i te mniej sprawne.

Gość gość
A Bajeczka jest tylko na Bemowie? Bo ja szukam trochę bliżej centrum. Ewentualnie gdzieś gdzie łatwo metrem dojechać. dajcie znać.