Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Informowanie rodziców o ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 21 lat od 4 lat jestem z chłopakiem od roku mieszkamy razem niw mamy ślubu i proszę nie krytykować ale zaszlam w końcu w ciążę żyjemy na własny rachunek ciąża była planowana poinformowałem braci byli szczęśliwi dzwonilam do rodziców gdyż mieszkam za granicą i mowie mamie mama na początku myślała że żartuje a później zapytała czy nici. Pracy ja Odpowiedziałam że będę pracowac bo ciąża to nie choroba i ja chcę a ona powiedziała że no trudno jesteś to jesteś. Nie była jakaś wielce szczęśliwa jestem och najmłodsza córka moim bracia mają już swoje dzieci. Nie wiem czy ja jakoś zawiodłam czy poprpstu jest w szoku o temu tak powiedziała. Jak myślicie co mam sądzić o tej sytuacji?

Gość gość
Sądzę, że porostu miała zły humor, albo po prostu może ma taki charakter? Nie ma co się przejmować :) Żyjemy w XXI wieku, jesteś dorosła, sama się utrzymujesz, więc w czym problem? Wiem, że Ci przykro, ale zobaczysz jak urodzisz, babcia napewno będzie zachwycona wnukiem ;)

Gość gość
Myślę że była w szoku. Zreszta nie przejmuję się tym te dziecko było planowane. Babcia mi powiedziała że i tak jestem stara bo ona w wieku 19 lat miała męża i mojego tatę już a teraz ludzie zwlekaj z tym a ja się ogromnie cieszę zresztą jak moja przyszła teściowa Rodzice lubią mego chłopaka jest odemnie starszy 5 lat i zawsze o mnie dbał więc myślę że to był taki szok

Gość gość
Nie wiem co robić rodzice się nie odbywają chyba się obraził wyciągnąć pierwsza rękę do rozmowy Z nimi? Autorka

Gość gość
ciąża była planowana poinformowałem braci byli szczęśliwi dzwonilam do rodziców -- wyciągnij do nich penisa na zgodę :O :O

Gość gość
Gość żenujący jestes