Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Facet unika sexu ale chce się spotykać . Prosze o podpowiedzi opinie

Polecane posty

Gość gość
Autorko, masz 44 lata i wieczną ochotę na seks. A On nie.

Gość gośćA
Ja nie myslę wyłącznie o sexie - przeciwnie nie to dla mnie jest najważniejsze i on o tym wie. To faceci głównie myślą o sexie, więc skoro poznałam takiego co nie myśli to dla mnie dziwne. Nie ma specjalnych upodobań, wymagań - pierwszy raz kogos takiego poznałam. Mój były mąż i były konkubent uwielbiali sex.

Gość gośćA
Gośc z 15.05 - nie mam ochoty. Nie miałam nikogo przed nim od 2 lat i nie brakuje mi, ale skoro poznaję kogoś kto chce stałych relacji to wg mnie powinien bardziej dążyć do bliskości - to przecież cżęść związku. Gdyby okazał sie kiepski nie zraziłoby to mnie - ważniejsza dla mnie jest przyjaźń, bliskość wzajemne wsparcie.

Gość gość
To faceci głównie myślą o sexie x taaa mam zupełni inne doświadczania, wy kobiety tylko przed pierwszym razem z nowym partnerem się bronicie, bo nie chcecie wyjść na łatwe, a jak już będzie po tym pierwszym razie, to macie ochotę na seks non stop i gotowe jesteście parzyć się jak króliki.

Gość gość
Jak jest miłość to i seks będzie świetny :) A że nie ma szczególnych upodobań to lepiej dla Ciebie - pewnie polubi większość tego co Ciebie rozpala. A może ma swój mały fetysz, ale wstydzi się przyznać ;) Na razie się tym nie martw, nie szukaj dziury w całym a ciesz się spędzanym wspólnie czasem .

Gość gość
Gdzie takiego znalazłaś ? :D serio pytam. Może to wymierający gatunek wartościowego faceta :D

Gość gość
ważniejsza dla mnie jest przyjaźń, bliskość wzajemne wsparcie x Jasne, jest to dla ciebie na tyle istotne że aż założyłaś temat z zapytaniem dlaczego facet cię nie chce przelecieć :) Sama sobie zaprzeczasz.

Gość gość
"taaa mam zupełni inne doświadczania, wy kobiety tylko przed pierwszym razem z nowym partnerem się bronicie, bo nie chcecie wyjść na łatwe, a jak już będzie po tym pierwszym razie, to macie ochotę na seks non stop i gotowe jesteście parzyć się jak króliki. " Już nei przesadzaj. To chyba normalne, że jak jest się z kimś dłuższy czas to chcesz na wszystkich płaszczyznach być w związku :P Nie mówię tu o przelotnych znajomościach a o realnym związku.

Gość gość
A ja mysle że facet sie napatrzył na ciebie i stwierdził, że jestes za stara dla niego. Masz 44 lata, niektóre w tym wieku są już babkami (bez urazy).

Gość gość
Kuźwa kobieto masz 44 lata a zachowujesz się jak gówniara, masz ochotę na seks z nim, to mu o tym powiedz, albo sama zaciągnij go do łóżka. Jak jesteś głodna to też czekasz aż ktoś ci zrobi papu i podstawi talerz pod nos? Skąd facet ma wiedzieć czy jesteś gotowa? Raz już mu powiedziałaś że dla ciebie to za szybko, więc teraz czeka na twój ruch.

Gość gość
Albo jest impotentem. Innej opcji nei widzę.

Gość gość
Czyli jak laska nie chce iść ze mną do łóżka od razu, to też jest impotentką? :P Czy może raczej cnotką niewydymką i od razu mam dać sobie z nią spokój?

Gość gośćA
Goście z 15,19 i 15.20 Po pierwsze - nie jestem za stara - on tak lubi, podobam mu się, a różnicy jakiejś dużej nie ma - tylko 11 lat. Miałam męża młodszego od niego. Po drugie - przecież wie, że jestem gotowa - powiedziałam dawno i po tym jakis sex już był - jakiś - nie bedę sie wdawać w szczegóły. Po tym wydzwaniał jeszcze bardziej, cały czas mówi że tęskni, mysli i zaczyna sie angażować, wiec nie o to chodzi, że nagle przestałam mu się podobać, odwrotnie.

Gość gość
"Czyli jak laska nie chce iść ze mną do łóżka od razu, to też jest impotentką? jezyk.gif Czy może raczej cnotką niewydymką i od razu mam dać sobie z nią spokój? " Ustal sobei z góry widełki, że powinna Ci się oddać między 20 a 25 dniem od pierwszej randki. Ale oczywiście nastawaj na to od poczatku i dobieraj się codziennie :D :D jak odda Ci się przed 12 dniem to jest puszczalska, jak po 25 to cnotka, zimna ryba i impotentka :D

Gość gośćA
Gościu z 15.10 - na Sympatii :D

Gość gość
Albo ma żonę i dwójkę dzieci, albo jest NORMALNY?! I może chce wszystko po kolei i powoli?

Gość gośćA
Nie ma żony i 2 dzieci to pewne. jest bezdzietnym kawalerem. Był w konkubinacie i został bardzo skrzywdzony (tak mówi a jaka jest prawda nie wiem nikt przecież nie powie że to on jest powodem rozpadu związku). Nawet myslałam, że to może byc powodem - długo miał niechęć do kobiet i związków i może zwyczajnie boi sie zaangażować tak w 100%.

Gość gość
Na Sympatii? niemożliwe ! ja tam trafiałam na samych napaleńców. najchętniej zaliczyliby już na 1 czy 2 randce

Gość gośćA
Gość z 15.39 - po kolei i powoli? Fajnie by było, to czemu sie dobierał do mnie na 2 randce, czemu całowaliśmy sie już na pierwszej? Czemu doszło do jakiegoś tam zbliżenia? miesiąc temu? To nie jest po kolei to jest jakby cofnięcie sie do tyłu - zamiast iśc do przodu.

Gość gośćA
Gośc z 15.53. Naprawdę. Na Sympatii. Zanim go poznałam to 99% facetów chciało tylko kochanki. Miałam kilka randek ale wyczuwałam od razu o co chodzi - chodziło tylko o sex. On był jedynym który mi sie spodobał i który szukał normalnej kobiety do normalnego związku.

Gość gość
2 miesiące to wcale nie tak długo

Gość gość
No dobrze - trochę mnie uspokoiliście choć nadal uważam, że to trochę dziwne zachowanie. Jakby się bał bliskich relacji. Kiedys powiedział, że boi się czy też go nie zostawię po jakimś czasie, może potrzebuje czasu a nie jest dupkiem, który chce chociaz wykorzystać

coś z nim nie tak,mieć starszą kobietę od siebie i po 2 miesiącach bez zbliżenia?no bez przesady,tym bardziej że jest po trzydziestce,libido powinno hulać u niego konkretnie

Gość gość
Ja myślę jak przedmówca. 33 letni facet któremu podoba się kobieta jest gotowa na sex a on unika.... albo ma jakieś kłopoty czy kompleksy związane z sexem albo nie jesteś jedyną kobieta w jego życiu. Skoro nie zaprasza cie do siebie to musi coś znaczyć

Gość gość
Daje sobie dwie ręcę uciąć że to typowy KRÓTKODYSTANSOWIEC hehehe....zobaczysz autorko wspomnisz moje słowa...bo tez na takich dwóch trafiłam i po seksie już wiedziałam czemu tak się im nie spieszyło:-P

Gość gośćA
Nie przeszkadzałoby mi to ... a nawet bardzo odpowiadało :D Z tego co sie zorientowałam po tamtym pierwszym razie to jednak nie

Gość gośćA
Spotykamy się też dośc rzadko 1-2 razy w tygodniu na krótko. Myślę, że albo ma inną do tych spraw, albo jeszcze nie dojrzał do związku po rozstaniu i jest bardzo ostrożny. Nie chce się za szybko zaangażować a sex przecież zbliża

Gość gośćA
Albo jeszcze 3 opcja, że nagle coś mu się odwidziało i tego sie właśnie boję.

Gość nieogarniam
pojecia nie mam, ale opisze, co sama przeszlam z podobnym przypadkiem - identyczny, calowanie, motyle w brzuchu, ba! on planowal wspolna przyszlosc, ale do samego seksu nie dazyl jakos szczegolnie okazalo sie, ze jemu wystarczalo raz w tygodniu, w dodatku czasem mu opadal dosc szybko i ogolnie ta sfera jego zycia to byla porazka, i przez te porazke sie rozstalismy takze sprawdz jak najszybciej, dobrze radze:)

Gość gość
pamietaj ze sa aseksualni faceci powinnas sie cieszyc - od pacalunku w ciaze nie zajdziesz! sex jest niebezpieczny