Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Widze na czerwono

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie.. Mam 21lat I dzis chcac umyc naczynia I siegajac po swieza gabke do mycia naczyn nagle z zoltej zrobila sie czerwono-pomaranczowa.. niebieska posciel na lozku również widzialam w tych w/w barwach. Wszystko widzialam przez okolo minute jakby przez czerwono-pomaranczowa folie. Ponad to cos jest nie tak z moim smakiem. Cukier bialy I inne slodkie smaki czuje jak taki slodzik w tabletkach ale po jakims czasie czuje w ustach strasznie gorzki smak jak po grejpfrucie. Wszelkiego rodzaju miesa, zupy, surowki I salatki sa gorzkie a dzis pomidor swiezy smakowal mi smazona ryba, ser zolty takze ryba a nawet jajka na twardo smakowaly ryba. Nie wiem co jest grane ale nie podoba mi sie to. Nie wiem czy to jakies chwilowe zaburzenia czy konieczna jest wizyta u lekarza. Czy ktos mial cos takiego lub znajomy jakis I co z tego wyniklo. Dodam ze mam 2letniego synka I jestem z nim sama w domu. Nie chciala bym np stracic przytomnosci albo dostac jakiegos udaru czy ataku epilepsji.. nie wiem jak sie zachowac czy siac panike mezowi czy nie I czekac az przejdzie.. on jest gorszy panikarz ode mnie wiec nie wiem czy jest powod by mu mowic.. z gory dzieki za odpowiedzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować