Gość gość Napisano Listopad 16, 2015 Witam. Mam pytanie.. Mam 21lat I dzis chcac umyc naczynia I siegajac po swieza gabke do mycia naczyn nagle z zoltej zrobila sie czerwono-pomaranczowa.. niebieska posciel na lozku również widzialam w tych w/w barwach. Wszystko widzialam przez okolo minute jakby przez czerwono-pomaranczowa folie. Ponad to cos jest nie tak z moim smakiem. Cukier bialy I inne slodkie smaki czuje jak taki slodzik w tabletkach ale po jakims czasie czuje w ustach strasznie gorzki smak jak po grejpfrucie. Wszelkiego rodzaju miesa, zupy, surowki I salatki sa gorzkie a dzis pomidor swiezy smakowal mi smazona ryba, ser zolty takze ryba a nawet jajka na twardo smakowaly ryba. Nie wiem co jest grane ale nie podoba mi sie to. Nie wiem czy to jakies chwilowe zaburzenia czy konieczna jest wizyta u lekarza. Czy ktos mial cos takiego lub znajomy jakis I co z tego wyniklo. Dodam ze mam 2letniego synka I jestem z nim sama w domu. Nie chciala bym np stracic przytomnosci albo dostac jakiegos udaru czy ataku epilepsji.. nie wiem jak sie zachowac czy siac panike mezowi czy nie I czekac az przejdzie.. on jest gorszy panikarz ode mnie wiec nie wiem czy jest powod by mu mowic.. z gory dzieki za odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach