Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to odkrecic?!

Polecane posty

Gość gość

owiedziałam facetowi ze go kocham, zaczęłam snuć wizje życia, potem otrzezwialam że mi sie cos ubzdurało co mu teraz napisac zeby mi uwierzyl ze nie sciemniam i nie probuje uspic jego czujnosci?

Gość gość
ale co teraz czujesz? powiedz prawde. Jesteś zainteresowana choć nie masz pewności bo go nie znasz. Nie wiadomo czy warto się nim interesować. Jeśli czujesz się przy nim dobrze to co w tym nie takiego że nie można powiedzieć? Nie wiem co i dlaczego chcesz mu pisać. pytał Cie?

Gość gość
ale go kochasz czy nie, bo trudno to wywnioskować ("ubzdurałam sobie" vs "zeby mi uwierzyl ze nie sciemniam") :) coś Tobie na to odpowiedział wyznanie ? Jak mu to powiedziałaś ? Na trzeźwo ? Co chcesz konkretnie odkręcić :) ? Oświadczenie, żę go kochasz ? Czy to jak niepoważnie wypadłaś ?

Gość gość
chce żeby mi uwierzył ze go nie kocham

Gość gość
żeby uwierzył, nie wystarczą dwa słowa. Udowodnić możesz jedynie czynami i w tydzień tego się nie da załatwić :)

l l Byłem przekonany że raczej trzeba udowadniać że się kogoś kocha. A to nie jest proste. Ale widocznie świat się zmienia. Dowód niekochania można załatwić w kilka minut. Ale tego już się nie da odkręcić. l l