Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesteście idealne żony i matki

Polecane posty

Gość gość

W dzisiejszych czasach kobieta musi być super żoną i matką i pracownicą , jak to jest z wami czy : 1. pracujecie 2. zajmujecie sie dzieckiem, bawić z nim , stymulujecie jego rozwój , chodzicie na spacery 3. puszczacie dzieciom bajki 4. gotujecie smacznie i zdrowo 5. macie warzywa z własnego ogródka, mięso od zaprzyjaźnionego rolnika, robicie same przetwory 6. sprzątacie na błysk 7. poświęcacie czas mężowi , obowiązkowo sex co dzień 8. jesteście zadbane ,z makijażem , macie pomalowane paznokcie 9. macie interesujące hobby 10. rodziłyście sn 11. ile karmiłyscie piersia

Gość gość
1. Tak i db zarobki 2. Mysle ze tak ale nie mi to oceniac 3. Sporadycznie 4. Tak ale nie dwudaniowo 5. Nie mam ogródka ale mięso mam 100%eko od rodziny i czytam składy produktow, staram sie kupować produkty eko, od rolników itp. 6. Normalnie sprzątam nie lubie syfu ale błysku nie mam. 7. Sex 3x w tyg około 8. Makijaz codziennie, trzymam linie itp a paznokci nigdy nie maluje i nie malowalam (nie lubie) 9. Moje hobby łączy siè z moją pracą wiec łącze przyjemne z pożytecznym. 10. Tak 11. 6.5 miesiaca a drugie 5 miesiecy

Gość gośćjol
1. pracuję, zarabiam 2000 zł netto 2. tak 3. tak TV to nie samo zło 4. gotuje mąż smacznie i zdrowo 5. moja mama robi przetwory wiec mam od niej, mięso często , warzywa czasem dostajemy 6. nie nie mam czasu 7. staram się ale sex raz na tydzień 8. tylko tusz na rzęsy 9. czytanie książek 10. nie 11 . dwa tygodnie

Gość gość
1. pracujecie - tak, zaprowadzam i odbieram dziecko ze szkoly - 6 lat ma 2. zajmujecie sie dzieckiem, bawić z nim , stymulujecie jego rozwój , chodzicie na spacery - raczej tak 3. puszczacie dzieciom bajki - raczej nie, syn nie lubi 4. gotujecie smacznie i zdrowo - od zawsze, bo tak jemy od kiedy pamietam 5. macie warzywa z własnego ogródka, mięso od zaprzyjaźnionego rolnika, robicie same przetwory NIE 6. sprzątacie na błysk NIE, ale mam pania, ktora sprzata 7. poświęcacie czas mężowi , obowiązkowo sex co dzień, NIE, seks w weekendy glownie 8. jesteście zadbane ,z makijażem , macie pomalowane paznokcie - TAK 9. macie interesujące hobby powiedzmy, biegam w biegach ulicznych 10. rodziłyście sn tak 11. ile karmiłyscie piersia - 3 miesiace

Gość gośćjol
co sądzicie o mnie czy wypadam blado na tle kafe standardów?

1. tak na pół etatu 2. tak i efekty widać 3. absolutnie nie 4. tak 5. tak 6. tak 7. tak , sex ze 3 razy w tyg , co dzień to nie :) 8. nie 9, nie 10. niestety nie i bardzo żałuję 11. 6 miesięcy

Gość gość
1. Nie bo nie mam żadnego wyksztalcenia 2. Tak 3. Nie 4. Tak 5. Nie 6. Raczej tak 7. Mąż pracuje po 12 godzin wiec nie bardzo mamy czas. Na seks nie mamy ochoty bo po porodzie nie jestem atrakcyjna 8. Nie mam czasu się malować o paznokciach to calkiem nie ma mowy. Jestem na diecie ale jestem nadal gruba. 9. Nie 10. Tak 11. 1,5 miesiąca

Gość gość
gośćjol tak wypadasz blado na kafe standardy bo twoje dziecko ogląda TV , krótko kp i nie rodziłaś siłami natury, za mało sexu dla męża , słabe hobby

Gość gość
Spoko, ja z 14.37 wypadam jeszcze gorzej.

Gość gość
Agatka widzisz nie jesteś taka idealna , też blado wypadasz

Gość gość
1.nie pracuje 2.tak 3.nie,piosenki 4.tak 5.nie 6.tak 7.tak 8.tak 9.nie 10.nie 11.w ogole