Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce samochód to nadal wyznacznik zamożności...to śmieszne

Polecane posty

Gość gość

polaczki jadą do UKu, Niemiec, Holandii, ''robią'' w fabrykach, magazynach, na budowach, w barach i innych miejscach niewymagających wyksztalcenia, wiedzy, inteligencji, ciułają a potem kupują sobie nowe modele BMW, Porsche, Audi albo egoztyke typu Aston Martin, szpan musi byc :classic_cool: żre taki zupk iw proszku, je g****o z Asdy, Tesco, Biedronki ale musi miec auto by zaszpanowac przed innymi polaczkami :D maluczcy ludzie z maluczkimi umysłami :D 🖐️

Gość gość
ale p********z .. POlaczki które robią za granica wcale sobie nie kupuja nowyc modeli porsche czy astona. Oni kupuja stare 7 letnie wypierdziane po dziadku z wermachtu BMW albo Audi .. nie stac ich na nowe

Gość gość
Zalecam maść na ból d**y x to raczej tobie sie przyda Nox :D jak tam twój białoruski dzik ? :D dostał karte stałego pobytu :D ?

Gość gość
Śmieszna jest ekscytacja takimi porównaniami. WIADOMO, że jesteśmy ubożsi od zachodniej Europy, że jesteśmy zapóźnieni cywilizacyjnie. Dowartościowałeś się? To świetnie.

Gość gość
Polak i nowe auto haha, dobre. Kupują grucchoty po 200 tys km przebiegu od sprzedawcy który przysięgał że ''Niemiec płakał gdy go sprzedawał'' albo ''Niemiec jezdzil nim tylko do kosciola i czasem do supermarketu'' albo auto od ''emeryta'' sami emeryci na tym zachodzie :D

Gość gość
Nie zgadzam się mój mąż pracuke w UK, ładnie zarabia nawet jak na angielskie warunki i owszem żyje sobie dobrze ale i tak zawsze coś się odkłada a w Polsce jeździmy starym 14 letnim passatem wiec naprawdę poczytaj książkę lub idź na spacer. Dobrze ci to zrobi.

Gość gość
no widzisz jaka bieda 14 letni passat ..

Gość gość
Bez przesady,ja nie mam innego wyjścia, muszę go mieć. Nie wszędzie możesz liczyć na komunikację miejską o dowolnej porze i co ci pozostaje?Na wsi bez samochodu ani rusz,no chyba,że wystarczy ci do szczęścia internet:-(

Gość gość
Ja zakupiłem samochód na portalu ogłoszeń motoryzacyjnych http://www.kuppanauto.pl/ i nie czuję się aby to był wyznacznik mojej zamożności

Gość gość
30 lat temu może i tak było, dzisiaj tylko kretyn szpanuje samochodem.

Gość gość
ooo, Mazda 6 jest piękna, zazdroszczę szczerze :) sama się szykuję własnie, żeby wziąć kredyt, Bytom ma fajne promocje http://mazda-dealer-bytom.pl/ i nie uważam, żebym musiała tym szpanować. Zgadzam się, że nikomu nic do tego. Jak chcę, to kupię i już.