Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szlachetna paczka 2015

Polecane posty

Gość gość

Czy tegoroczna akcja już się rozpoczęła? Wchodził ktoś na rodziny. Jestem ciekawa czy coś w tym roku się zmieniło czy nadal wspierają głownie patologie. Ja nie mogę wejść przez telefon.

Gość gość
21.11 zaczynają.

Gość gość
ja pierdolę, jesteście aż tak nieudolni, że nie [potraficie sami zarobić na kilka produktów żywnościowych? Tylko łapy po paczki wyciągacie, a ty to może nie jesteś patologią, jak nie jesteś w stanie zapewnić swojej rodzinie podstawowych rzeczy?

Gość gość
dlaczego uroiłaś sobie że ja chce pomoc ze szlachetnej paczki? wkurza mnie to że takie organizacje tylko udają że pomagają.

Gość gość
tak jak MOPS itp. też tylko mała część trafia tam gdzie powinna. alkoholikom nie potrzebne są pieniądze tylko leczenie co najmniej. i też nie uważam że to zawsze jest wina osoby której nie stać nawet na jedzenie. idź stąd głupia babo z 15:29

Gość gość
Jutro zaczyna się będzie baza osób, kto będzie pomagał.

Gość gość
Ja kupuje produkty żywnościowe dla znajomej mi rodziny, nie będę wspierała kogoś kogo nie znam i nie ufam takim organizacjom. Z tego co czytałam w poprzednich latach te wymagania sa zbyt wygórowane. Bo mnie nie stać na kupno np. pieca węglowego+żywność+środki czystości. Jak ktoś ma takie wymagania to niech sobie sam zarobi.

Gość gość
Baza osób otwarta wybierajcie.

Gość gość
Większość to patole i dziecioroby!

Gość gość
15:58, racja! Ileż tam można przeczytać historii, że on od 2010 roku pracuje tylko dorywczo, a ona co rok-dwa rodzi dziecko. Albo 10-latek z wielodzietnej rodziny, którą ledwie na chleb stać, chce iPhone'a czy Xboxa. W dupach się patologii poprzewracało.