Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma pierwszeństwo do faceta?

Polecane posty

Gość gość

Oto moja historia. Jestem młodą kobietą i jednocześnie samotną matką. Sama wychowuje swoją córeczkę. Moja córeczka ma problemy emocjonalne i z nawiązywaniem przyjaźni. W przedszkolu z nikim się nie bawiła, prawie nic nie mówiła, w ogóle się nie uśmiechała. Od niedawna chodzi do szkoły jako 6 latka. Jej wychowawcą jest przystojny, sympatyczny mężczyzna pan M. Od czasu gdy spędza z nim całe dnie w szkole stała się radośniejsza, nie moczy się już w nocy. Gdy tylko widzi swojego pana M. zaczyna się uśmiechać, przytulać do Niego, nigdy nie widziałam Jej takiej szczęśliwej. Pan M podoba się również mi jednak ma on swoje zasady i nie "spotyka się" z kobietami, które są matkami jego wychowanków. I tu moje pytanie: Czy powinnam zabrać córeczkę z klasy pana M. bym mogła się z nim spotykać czy zostawić ją w Jego klasie ale męczyć się i nie móc się z nim spotykać?

Gdy tylko widzi swojego pana M. zaczyna się uśmiechać, przytulać do Niego, nigdy nie widziałam Jej takiej szczęśliwej. xxx Taka mała a już jej kutasy w głowie.

Gość gość
oczywiście, że ty masz pierwszeństwo! a jak gnojówa tego nie zrozumie to ją oddaj do domu dziecka i zrób sobie nowe dziecko - najlepiej z panemM

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam.

Gość gość
a pytalas tego pana M czy w ogole jest toba zainteresowany, kretynko?:D mam nadzieje ze jest madrzejszy od ciebie i nawet na taka kretynke nie spojrzy:D bosz jakas ty glupia:o

Gość gość
Pomyśl o sobie i olej to co dobre dla dziecka!

Gość gość
Niech mała sra i sika do łóżka. Byle twoja chuc została ujarzmiona

Gość gość
durne prowo :(

Gość gość
Brawo na durne prowo durne odpowiedzi.