Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemowa95

CIĄŻA???

Polecane posty

Witam, mam pewien problem. Otóż 17 września dostałam miesiączki i w osoatni jej dzień współżyłam z chłopakiem co prawda z zabezpieczeniem ale nie jestem go pewna. następnie 13 października dostałam kolejnego okresu tak jak zawsze krwawienie w normie, ok 3,4 dni -tradycja. i teraz 13 listopada dostałam kolejnego okresu bolącego (zazwsze mam bolące) ale teraz był wyjątkowo. no ale pierwszy dzień krwawienie było ok, drugiego nieco mniejsze a później juz leciała sporadyczna krew i momentami sama brązowa. Nie miałam od września zadnym plamień ani obiawów ale panicznie boję sięę że moge byc w ciąży. Dodam że jestem niestety hipochondryczką od długiego czasu. ale nigdy nie miałam takiego okresu. Czy mogę być w ciąży ?? stresuję się cały czas czy jestem na coś chora a teraz doszło jeszcze to, nie mogę spać, masakra. w internecie piszą że to możliwe być w ciąży i mieć okres ...proszę o obiektywną wypowedz . Testu jak narazie boję się wykonać. partner jest zdania że było ok, i że nie zajdę od tak w ciąże ja jednak bardzo sie boję.. Czy może byc to spowodowane jakąś infekcją? czasem mam uczucie pieczenia swędzenia, nawracające

Gość gość
tak, dostałaś 3 okresy, ale na pewno jesteś w ciąży!

Gość gość
nie nie ma takiej możliwości. swoją drogą pamiętajcie o zabezpieczeniu i współżyjcie tylko w dni niepłodne. wtedy zapłodnienie będzie niemożliwe. fazy cyklu bez problemu wyznaczysz sobie testerem na ślinę. z własnego doświadczenia polecam afrodytę.

Gość gość
gdzie można kupić tą afrodytę? Pytałam w 3 aptekach i jej nie mieli.

Gość gość
wydaje mi się ze najlepiej na stronie dystrybutora - testerafrodyta.pl ja tam kupiłam i jestem zadowolona zarówno z produktu jak i z szybkości transakcji.