Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Kto dzis juz cwiczyl albo idzie pocwiczyc?

Polecane posty

Ja ide za pol godzinki albo za godzine. A wy? Co cwiczycie jak dbacie o forme, sylwetke?

Gość acordeon
Ja

Gość potykacz
Ćwiczenia z 5 kg hantelkami i rower stacjonarny. Przysiady i pompki codziennie przed pójściem spać. Dużo chodzę.

Ja tez zaraz rowerek. Kiedys cwiczylam z hantelkami tez bo chcialam miec fajniejszy tylek. Nie cw przez niecaly rok a kiedys regularnie i szczerze mowiac nie robiac nicmoprocz w miare aktywnego normalnego trybu zycia, zaryz kratki na brzuchu mam dalej. A kiedys tak bardzo sie dolowalam ze np jakis dzien cw opuscilam..

Gość Żelciaa
Jutro lece na fitness ;)

Gość gość
Wlasnie pedaluje na rowerku. Zrobilam dzis 100 przysiadow i mel b na brzuch i posladki

Gość acordeon
Nie skupiam się na okreslonych partiach jak kulturyści bo nie mam na to czasu ćwiczę jak mam czas i chęci.Dzisiaj muszę się wziąć za pośladki

Cwiczycie dla utrzymania formy sylwetki czy w celu modelowania, chudniecia itp?

Ja tez za kilkanascie minut rowerek i rozciaganie dla utrzymania sylwetki.. Macie jakies diety? Mnie np interesuje w miare zdrowo jesc. Macie jakies zasady co do odzywianaia?

Gość acordeon
Nie stosuję żadnych diet nie mam idealnej sylwetki ponieważ system mojej pracy nie pozwala na systematykę.Cwiczę dla lepszego samopoczucia i ewentualnie wzmocnienia mięśni

Gość gość
ja już po ćwiczeniach i szybkim marszu:) mam pytanie do cwiczących kobiet.......chce podnieść i umieśnić pośladki...czy przysiady z hantlami 1,5kg wystarczą, czy może zwiększyć obciążenie? chudnąć nie chce tylko rzeżba:)doradzcie

Gość gość
Ja już po treningu. Diety teraz nie trzymam, ale staram się jeść zdrowo i urozmaicone, wartościowe jedzenie. Do tego suplementy kilka rożnych i dobre witaminy przeznaczone dla sportowców.. K-ce

Gość acordeon
Nie jestem kobietą ale same przysiady za dużo nie pomogą

Przysiady to chyba miesnie ud? Czy sie myle? Fajne sa standardowe cw na tylek. Podnoszenie nod prostopadle do sufitustopa iles powtorzen i seri, podnoszenie bioder bez tulowia 3 sek w gorze i znow do podlodi i jeszcze kilka. Ja kiedys bylam fanka cw z youtube'a tych amerykanek miss bikini. One mialy fajne tyleczki i cw wedlug ich harmonogramu ale teraznie cw tylko czasem rowerek dla utrzymania sylwetki. .

Gość gość
Mnie chodzi o takie przysiady w którym cały ciężar ciała przechylam na pięty + obciążenie 1,5kg, wtedy czuc ze pupa pracuje:). Tak mysle ze te 1.5 kg to trochę mało, i czy rzeczywiście to wystarczy... oczywiście wiem ze trzeba spożywać większą ilość białka. A czy stosujecie jekieś suplementy?

Gość gość
Chyba ze macie jakeś rady albo inne ćwiczenia które uwypuklą pośladki?? Będę zadowolona:) na inne partie znam i wiem ze działają:)

Ja nie.nigdy nie stosowalam. Teraz mam figure o jaka kiedys sie zabijalam cwiczeniami co smieszne ze przez ost rok nie cw prawie wgl a kiedys regularnie i caly czas sie ogladalam jak wygladam. Masakra. Wspominam ze smiechem stara siebie. Najwazniejsza jest zdrowa dieta i jakis wysilek fizyczny duzo tez robia niestety geny.. Ja kiedys cw z hantelkami 3 kg a potem chyba sztanga 10 kg i jakies przysiady. Juz kurcze nie pamietam dokladnie. Squats?

Gość gość
Ja ćwiczę od kilku lat. Siłowo. Moje ćwiczenia na nogi i pośladki to :wyroki obciążeniem , przysiady 40 kg, martwy ciąg . Jeśli chodzi o dietę to świetną opcja jest liczenie makro składników , dobranych pod treningi pod twoje cele, wagę i aktywnośc fizycznią. Po każdym treningu robie kardio 40 min. Trening 3 x tydz. Radzę wam jeżeli macie cel i chcecie go osiągnąć to zróbcie to z głowa. Jak na razie to kiepskie są wasze wybory ale i tak lepsze to niż nic.

Gość gość
Tez jestem zwolenniczka treningu silowego. Trenuje na silowni kilka razy w tygodniu a dodatkowo stosuje suplementy z Elite Sport Food. Doskonale mi się sprawdzaja, dzieki nim efekty treningow sa jeszcze bardziej widoczne