Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakafajna

seksowna inteligencja

Polecane posty

Gość nietakafajna

jest możliwe żeby być zadowolonym z seksu z kimś kto nie jest w naszych oczach seksualnie atrakcyjny? Podoba mi się jego charakter, uwielbiam to jaki jest inteligenty, zaradny, jak o mnie dba, jest szarmancki i czuję się przy nim dosłownie jak księżniczka. ale... nie podnieca mnie.... jest dość przystojny z twarzy, ale jego ciało pozostawia trochę do życzenia. Nikt nie jest idealny, ja też nie.. więc zastanawiam się czy można być z kimś takim i nie zwracać uwagi na wady? Jeszcze razem nie spaliśmy, spotykamy się od kilku miesięcy, dochodziło do jakiś zbliżeń, ale nigdy do seksu. Zaprosił mnie na wspólny wyjazd, wiem, że na pewno przyszło mu do głowy, żeby to zrobić. Ja najpierw się ucieszyłam, że spędzimy razem trochę czasu, ale kolejną myślą było to, że chyba nie chcę się z nim przespać....

jak zamkniesz oczy i wyobrazisz sobie że bzykasz sie z kimś innym będzie nawet znośnie :o weź co ty za bzdury wypisujesz, nie podoba ci się to ci się niepodoba, proste. Czego tu nierozumiesz ?

Gość nietakafajna
Czyli Twoim zdaniem wygląd jest ważniejszy niż charakter?

Gość nietakafajna
Chodzi mi o to, że lubię z nim spędzać czas i nie chciałabym zrywać tej znajomości. Poza tym poczułabym się przynajmniej źle, gdyby ktoś ze mną zerwał, bo nie podobają mu się moje cycki, nogi czy jeszcze coś innego....

Gość gość
Jeśli facet Cię nie kręci, to tylko przyjaźń.

Gość gość
Nie napisałaś, że coś nie podoba Cię w nim tylko, że On Cię nie podnieca. Znacząca różnica.

Gość nietakafajna
Pisałam też, że ciało pozostawia do życzenia... Gdyby pochodził na siłownię czy coś to może i by mnie podniecał... Ale na pewno normalną rzeczą nie jest, to, że do innych zbliżeń dochodziło tylko po wypitej butelce wina...

Gość gość
no nie podnieca cie więc o co chodzi w czym problem po co ten temat co chcesz usłyszeć? :)

Gość gość
Może tak, a może nie... Chcesz zacząć związek od wymuszeniu na Nim zmiany wyglądu?

Gość nietakafajna
hmm... nie wiem co chciałam usłyszeć. Może, że nie jestem jakąś próżna czy bezuczuciowa skoro skreślam fajnego faceta tylko ze względu na pociąg seksualny :p

Gość gość
chemia to jest tylko zauroczenie a miłosc to nie chemia miłość jest darem łaska od Boga wiec zostaje ci modlić sie o ten dar ,tylko sex po ślubie bo zapłacisz własnym cierpienim za ten grzech bo grzech jet własnosc demonów

Gość nietakafajna
pociąga mnie jego charakter. Ale jakakolwiek forma zbliżenia była dla mnie taka przygnębiająca, bo pojawiała się głupia myśl "serio? Tylko na takiego mnie stać...?"

Gość gość
Noo, księżniczka wyżej sra jak doopę ma. Nie krzywdź faceta.Daj mu spokój.

Gość gość
Martwi się co koleżanki powiedzą :-)

rob to na co masz ochote... nic na siłe ... wtedy bedziesz wiedziała ze jestes ferrrr wobec tej osoby :)

Gość gość
jeżeli będziesz z nim stracisz wiele z życia, nic na siłe, poza tym krzywdisz go!!

Gość gość
Zostaw go bo jak widze to jego stac na lepsza laske taka ktora go doceni. A Ty zrob sobie casting na pieknisia i potem nie rycz ze bylas glupia. Jak czytam, ze kogos pociaga inteligencja, a potem ze wyglad przeszkadza, to tylko swiadczy ze wam brakuje inteligencji.

Gość gość
jak się faceta kocha,to kocha się jego "mózg" i każdy cm ciała ..jego zapach,i wszystko,,, a jak się z kimś jest z braku laku,to się tak wybrzydza