Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Barbara Santana to 40 letnia dziwica !

Polecane posty

Gość gość
Ona ma swój kanał na yt. Wpisz barbara santana w google. Dziwna sprawa...

TWOJ TEKST JEST REAKCJA NA UPADEK TWOJEJ EGO STRUKTURY.BUDZISZ SIE Z HYPNOZY. Rozum ludzki-DZIEWICTWO-SEKS-Twoja logika myslenia w hypnozie w hologramie na Ziemi sa zaprogramowanymi ilizjami-gdyz Ziemia-Wszechswiat sa iluzjami & nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci.To co czujesz teraz i Twoje mysli sa fazami procesu upadku Twojej Ego struktury.Struktura Ego manifestuje w Twoich tekstach swoj sklad w procesie upadku.Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci. Pozdrawiam. Jestem Twoja kopia

ja p*****le... tak jak sądziłem niedoy****ie mózgowe może jak by cie jakiś prawik stąd przeleciał to by ci styki zaczęły znowu łączyć ?

Gość
buahahah myślałam że już dzisiaj się nie uśmiechnę:D wredny małpiszon 😘 😘 :D dzięki :D

Gość gość
Brunetos! Naucz sie jezyka Polskiego:D:D:D

hahahah to wejście na początku było najlepsze !! Baśka wymiatasz ! Od tej strony cie nieznałem ! :D Oj baśka ale mi humor poprawiłaś mówie ci kurwa struktura ego mi się roozkoorwia :D hahahaah

Gość nie dla     psa kiełbasa
Rozbija mnie to jak ona mówi "Witaj. Wspaniałe wiadomości, jak zawsze." :D :D :D :D

Gość DIAMANTE NEGRO
autor pokazał swoje prawdziwe oblicze-to zwyk,ly prostak.

Gość
Brunetos244 dziś ona nie "robiła" tylko botoksu :D mam wrażenie że jest naciągnięta jak guma w gaciach :D:P

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
up:D

Gość gość
rozpadają się wam ego struktury :classic_cool:

DIAMANTE NEGRO wczoraj Basia sie nie obraża takimi żarcikami prawda Basia ? Przecież ona doskonale wie że to tylko struktura ego ty prostalu :) Baśka ! Gdzie ty ?

Gość gość
Hahaha... tego wypłosza nie da się oglądać...tylko pięć minut i bierze obrzydzenie od gatki i wyglądu...

haha oglądałem kiedyś i tą :D myślałem że zaraz zje ten ekran tak gębe blisko przystawia. Baśka to chyba nie troll, zwykły człowiek by takich farmazonów nie wymyślił :D