Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzwa95

Wczesna Ciąża objawy

Polecane posty

Dziewczyny, jestem kilka dni przed spodziewanym okresem. Mam inne objawy niż zazwyczaj, dużo wcześniej zaczął boleć mnie brzuch na okres i piersi. Do tego teraz ból brzucha jest ciągły i lekki, zazwyczaj bóle menstruacyjne przychodziły i odchodziły a ten jest cały czas ;/ zresztą przed okresem zazwyczaj miałam ,,sucho", teraz biała gęsta wydzielina. Jeszcze kilka dni i zrobię test. Czy któraś z was tez tak miała? Myślicie że to ciąża?

Gość gość
jakby ciąża

Gość gość
u mnie to byla sennosc, kladlam sie wczesniej spac, spalam po pracy. ciaza byla planowana i juz wtdy wiedzialam,ze jest cos na rzeczy. w dniu oczekiwanego okresu zrobilam test- pozytywny:) a za jakis tydzien,dwa mdlosci....

Gość gość
ja staram sie juz ponad 1.5 roku przez ten czas co miesiac miałam 1000 innych objawów których wczesniej nie mialam.Po tym czasie nauczyłam się juz niczego nie doszukiwać bo sama siebie oszukuje jak ma byc ciaza to bedzie,zreszta u mnie to inna bajka bo ja się lecze

właśnie ja też się zawsze doszukuje, a przez to nie raz jestem wykończona :P a okres przychodzi… :(

po prostu tym razem martwi mnie ból jajników, krórego nigdy nie miałam.. ale nie wykluczam jakiejś torbieli.. :(

Gość gość
Twoje objawy o niczym konkretnym nie świadczą, może to być ciąża jak i okres. Ja się staram 12 miesięcy i co miesiąc przed okresem wydaje mi się że mogę być w ciąży, objawy potrafią zmylić. Ja co miesiąc nastawiam się na okres, rozczarowanie mniej boli.