Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło wam się że facet was olał po seksie?

Polecane posty

Gość gość

Przepaliście się z facetem po kilku tygodniach, miesiącach znajmości, spotkaniach, wypadach do restauracji, spacerach i on was olewa.... zdarzyło wam się coś takiego??

Gość gość
raz po kilkukrotnym i żałowałam, bo było fajnie, aczkolwiek z każdym kolejnym zbliżeniem pociąg był mniejszy, więc zrozumiałam

Gość gość
yyy nie zdarzylo mi sie nigdy cos takiego. ile czasu sie nie odzywa?

Gość gość
Na tyle długo że wiem że zostałam zaliczona:-(

Gość gość
a seks był chociaż fajny? mnie raz tak olał, po tym jak powiedziałam że było beznadziejnie :D wcale nie żałuję

Gość gość
Nie.Nigdy.

Gość gość
gdyby chcial Cie tylko zaliczyc to nie poswiecalby na spotkania z Toba kilku tygodni/miesiecy. sprobuj napisac cos pierwsza. moze sie chlopak speszył czy co ;)

Gość gość
Było tak sobie szczerze mówiąc, ale to nie miało dla mnie wtedy znaczenia bo byłam po uszy zakochana.

Gość gość
że olal sperma? tak, nie raz sie zdarzylo :p

Gość gość
Mój mnie olał po roku.. Byłam jego kochanka, miał zonę... ale chyba mu się znudziłam bo odzywał sie coraz rzadziej.. a ja sie glupia naprawde w nim zakochałam. On natomiast chcial tylko seksu i go nie obchodzily moje uczucia, choc wczesniej pokazywał jednak cos innego,ze mu jakos tam zalezy na mnie

Gość gość
A na poczatku... sprawial wrazenie zakochanego. Przez pierwsze pol roku dzwonil prawie codziennie, zabieral na romantyczne wyjazdy... Powiedzial raz, ze kocha, wiele razy mowil ,ze teskni. Choc mowil, ze nie rzuci żony od poczatku to jednak zaczynalam miec jakies nadzieje, ze to przyjedzie z czasem skoro tyle to juz trwa. Niestety po pol roku cos sie zaczelo psuc i tak sie psulo coraz bardziej. Na spotkaniach bylo zawsze cudownie, ale zaczal mnie traktowac jak zabawke, a ja chociaz go kochalam i chyba nadal kocham to nie chcialam sie na takie cos zgodzic.. I zerwałam kontakt, to jest jeszce dosc siweza sprawa, ostatnio spotkalismy sie w pazdziernikuczyli ponad miesiac temu... tesknie za nim bardzo, ale on zony dla mnie nie zostawi, a ja nie chce byc tylko zabawka do seksu, ale chwilami bardzo za nim tesknie...

Gość gość
Tak. Mój byly wyrzucił mnie z jego mieszkania nie powiem że po seksie bo w sumie to seksu nie bylo. To byl mój pierwszy facet i miał być mój pierwszy raz. Ale okazało sie ze mam tak mala c**e ze jego penis nie zmieścił sie nawet w połowie. Powiedzial ze ze mną się nie da tego robic wiec mam spadać nie chce kobiety z niedorobioną p***a.