Anka1991xxxff 0 Napisano Listopad 16, 2015 Witajcie , mam wieeelki problem .l Otóz 2 miesiące temu poznałam przez internet chłopaka , pisaliśmy ze sobą codziennie przez 2 tyg , potem się nie odzywał .. I 2 tygodnie temu znowu napisał .. Postanowiliśmy się spotkać , było fajnie rozmawialiśmy itp .. Po 3 dniach od spotkania wysłał mi sms-a że bardzo mnie lubi i mu zależy na tym by ze mną być , ja napisałam że musimy się lepiej poznać itp , on napisał że zaczeka NAWET KILKA LAT ZE CHCE BYĆ ZE MNĄ ... Mamy wspólne zainteresowania itp .. Codziennie od spotkania pisaliśmy ze sobą lecz 3 dni temu coś się popsuło , nic nie pisał .. To ja do niego musiałam napisać totalna olewka ... Napisałam mu ze mi się to nie podoba bo niby mu na mnie zależy a tu mnie olewa .. Napisał że już tak nie będzie i mu zależy itp . Nie wiem co mam myśleć , czy pakować się w to ? Czy on sobie pogrywa ( byle by mieć dziewczynę ) ... ? Czy możliwe żeby po 2 miesiącach pisania , i po 1 spotkaniu mógł się'' zauroczyć '' w sensie nie napisał mi że mnie kocha tylko'' bardzo,bardzo lubi '' Dodam jeszcze ze ma ponad 20 lat , i wcześniej podobno oświadczył się jakieś dziewczynie ... Ale nie wyszło ... Co sądzicie o takim facecie ? Dać mu szansę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach