Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anka1991xxxff

Co sądzicie ?

Polecane posty

Witajcie , mam wieeelki problem .l Otóz 2 miesiące temu poznałam przez internet chłopaka , pisaliśmy ze sobą codziennie przez 2 tyg , potem się nie odzywał .. I 2 tygodnie temu znowu napisał .. Postanowiliśmy się spotkać , było fajnie rozmawialiśmy itp .. Po 3 dniach od spotkania wysłał mi sms-a że bardzo mnie lubi i mu zależy na tym by ze mną być , ja napisałam że musimy się lepiej poznać itp , on napisał że zaczeka NAWET KILKA LAT ZE CHCE BYĆ ZE MNĄ ... Mamy wspólne zainteresowania itp .. Codziennie od spotkania pisaliśmy ze sobą lecz 3 dni temu coś się popsuło , nic nie pisał .. To ja do niego musiałam napisać totalna olewka ... Napisałam mu ze mi się to nie podoba bo niby mu na mnie zależy a tu mnie olewa .. Napisał że już tak nie będzie i mu zależy itp . Nie wiem co mam myśleć , czy pakować się w to ? Czy on sobie pogrywa ( byle by mieć dziewczynę ) ... ? Czy możliwe żeby po 2 miesiącach pisania , i po 1 spotkaniu mógł się'' zauroczyć '' w sensie nie napisał mi że mnie kocha tylko'' bardzo,bardzo lubi '' Dodam jeszcze ze ma ponad 20 lat , i wcześniej podobno oświadczył się jakieś dziewczynie ... Ale nie wyszło ... Co sądzicie o takim facecie ? Dać mu szansę ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować