Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

SIERPNIÓWKI 2016

Polecane posty

Gość moze przyszla mamusia

jest juz ktos na sierpien??? :)

Gość Janka55
ja właśnie potrzebuje pomocy :)

Gość Janka55
Już coś Cię dopadło koleżanko ?

Gość gość
moze przyszla mamusia zapraszamy na temat sierpniowe mamy 2016. Jest nas tam calkiem sporo.

Gość gość
Ja właśnie dziś zrobiłam pierwszy test i wyszły 2 kreseczki, co prawda ta druga taka delikatna, ale zarazem zauważalna bardzo :) Według moich obliczeń to 4tc. Miesiączkę miałam 23 października.

Gość Madzia 838
Witajcie dziewczyny niedawno dowiedziałam się ze jestem w ciąży pierwsza rekacja radość później strach,ponieważ nie jest to moja pierwsza ciąża i każda jest inna jestem po 2 cieciach cesarskich i po zszywaniu macicy lekarz mnie ostrzegał że przy kolejnej mogą być komplikacje ale stało się jestem w ciąży W poniedziałek byłam u lekarza i słyszę że dziecko ułożyło się zagniezdzilo na bliznie co jest bardzo ryzykowne i mam w ciągu 2 tyg podjąć decyzję czy usuwam ciążę czy ryzykuje pęknięciem macicy masakra jakaś tak bardzo chce tego dziecka ale bardzo się boję . Już straciłam pierwsze dziecko przy porodzie, drugie biega w domu a trzecie poronilam i jak mam usunąć ciążę. Może znacie jakiegoś dobrego specjalistę z Dolnego Śląska co by poprowadził albo skonsultowal mój przypadek

Gość gość
moze przyszla mamusia co miesiac od bodaj dwoch lat co miesiac zaklada temat,powybrzydza,nawymysla jak ktos ja zdemaskuje i odchodzi z tematu,by za miesiac zalozyc kolejny haha.

Gość gość
U mnie też dwie kreski i potwierdzone u gina, termin koniec sierpnia

Gość gość
I mnie najpierw byl placz bo moj maluch ma 16 miesiecy ...jakos dalej do mnie mnie nie moze to dotrzec . Czy ktoras mamusia jest tu z takin maluszkiem I w ciazy ??

Gość tussia
Zoolander 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 Zimne, stalowe spojrzenie, drapieżne oko tygrysa… tylko on potrafi strzelać spojrzeniem z siłą magnum. Powraca Derek Zoolander, największa, jedyna taka gwiazda modelingu. Piękno wcielone. Kiedy ostatnio widzieliśmy największe gwiazdy męskiego modelingu Dereka Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela McDonalda (Owen Wilson), byli u szczytu sławy, szefując „Centrum im. Dereka Zoolandera dla dzieci, które nie potrafią dobrze czytać i chcą nauczyć się innych fajnych rzeczy”, a Mugatu (Will Ferrell) znajdował się za kratkami. Od tego czasu zmieniło się wszystko, Centrum im. Zoolandera nie istnieje, a Derek i Owen żyją w upokorzeniu poza głównymi wydarzeniami świata mody.