GośćM 0 Napisano Listopad 16, 2015 Wiecie co od 2 madrych osob starszych uslyszalam od siebie rade na przyszlosc ze mezczyzna nie ma byc ciachem tylko ma byc dobry. To jest prawda. Ja kiedys chcialam miec przystojnego itd a teraz zwracam uwage przede wszystkim na jego serce. Mezczyzna musi umiec sie zaopiekowac kobieta, kochac ja i szanowac. Tylko z takim mezczyzna mozna budowac przyszlosc. Jak mozna nie pokochac mezczyzny ktory moze nie jest misterem Pl ale za to jest wpatrzony w was jak w obrazek i bardziej troszczy sie o wasze zdrowie samopoczucie niz o swoje. To jest skarb, kobiety szukajcie takich i doceniajcie. Nie szukajcie misterow bo oni najczesciej chca p******* tylko albo chca was zmieniac lub nie akceptuja tego ze np troszke wam sie przytulo itp... Uswiadomilam to sb. Ostatnio widzialam mezczyzne u dentysty wgl nie w moim typie ale jak widzialam jak sie opiekowal swoja babcia to serce moje zadrzalo i zechcialam go poznac. Byl niesmialy chyba bo krepowal sie gdy sie do niego delikatnije usmiechalam a ja naprawde bylam ciekawa jego wnetrza. Takich szukajmy kobiety a bedziemy szczesliwe!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach