Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

druga randka w saunie?

Polecane posty

Gość gość

Facet chce się wybrać że mną do sauny na 2giej randce to chyba nie jest normalne?on często chodzi ja nie,napewno chce mnie zobaczyć prawie nago ale pomysł beznadziejny tym bardziej ze się prawie nie znamy co o tym myslicie

Gość gość
Niech ktoś coś napiszę moze jakiś facet jak to wygląda z jego punktu widzenia :)

Gość gość
sauna na pierwszej na drugiej plaza nudystow

Gość gość
Może chciał sprawdzić czy nie jesteś facetem.W tych czasach można się oszukać i dopiero idąc z jakąś kobietą do łóżka może się okazać że zamiast cipki ma fiutka pomiędzy nogami. :)

Gość gość
To jest właśnie straszne w tych czasach że wygląda jak prawdziwa kobieta a okazuje się że coś jej dynda pomiędzy nogami.

Gość gość
W tych czasach przed pierwszym pocałunkiem powinno się zabrać kobietę do sauny w której wszyscy korzystają nago aby nie było zaskoczenia że siusiak pomiędzy nogami.

Gość gość
odpusc sobie tego typa

Gość gość
Nago byc tam nie musisz. Zalezy jakie kto ma podejscie, jedni sa bardziej wyluzowani, inni mniej

Gość gość
Niby są takie śmiechy, że jak chce się zobaczyć jak laska wygląda bez makeupu to na basen można ją zabrać, ale bez przesady, żeby na 2 randce. Ja bym nie poszła - randka powinna być komfortowa a nie jakieś wymysły.

ja bym na saune zabral, ale kolezanke, albo na jacuzzi. W sumie to mam taka jedna, bylem z nia tylko na jednej randce 3 lata temu, na lyzwach, od tamtej pory ze soba ciagle piszemy, mysle ze odmowila by wypadu na saune, ale na jacuzzi czemu nie. Pisze to w jej imieniu ;)

zreszta ja bym sie wstydizl zabrac laske na saune, to takie niehigieniczne i niemeskie :O Facet jest wtedy spocony i przepocony, zmeczony nie ma nic w tym przyjemnego. Inni ludzie tez sa na takich saunach, to tez jest lipa, chyba ze ma wlasna saune heheh

oh kuzwa moglbym napisac ksiazke na temat saun :(. Problem z saunami i zabieraniem laski na saune, jest taki, ze te sauny sa publiczne. Najczesciej mieszane plciowo, jak bylem w polsce w pazdzierniku, widzialem laski z facetami, co przyszly na saune, byly 3 takie pary albo dwie, laseczki w bikini, taki ktos jak ja sie tylko patrzy na te babeczki i je skanuje, nie jest to przyjemne, nie polecam chodzic na saune bedac kobieta, gdzie jest duzo ludzi, bo wokolo jest mnostwo napalonych samcow, lepiej sie wybrac na jacuzzi, to jest dobre. Wymasowac ramionka itp itd... ;)

Wiec isc z facetem na randke do sauny to zadna rewela i nic nadzwyczajnego, mnostwo par tak spedza czas.

Mnie gosc na 2 randke zaprosil na basen i tez byly watpliwosci, czy - chce podzielic sie ze mna swoja pasja - chce mnie sobie dokladnie obejrzec - stara sie byc oryginalny :P

W ogole ja mysle, ze to laska powinna faceta wyciagnac na randki, nie odwrotnie. Ja jakbym poznal jakas laske, i mial ta wiedze, ze ona czeka na moj sygnal, zeby gdzies wyjsc, i ja wybieram miejsce itp. to zwyczajnie bym ja olal. Mowie na podstawie tego co ja mialem, laseczka mnie zapraszala z 2 razy, zebym z nia wyszedl tutaj ze znajomymi tutaj na koncert, ale ja nie chcialem, to w koncu gadalismy gadalismy i wyladowalem z nia na lodowisku na lyzwach xD. To bylo randez vous. Taka kobieta sie facetowi nigdy nie znudzi, a jak laseczka czeka az facet ja gdzies zaprosi, to moim zdaniem jest totalnie nudna

Gość gość
W niektórych saunach nagosc nikogo nie dziwi i jest naturalna.Wszystko zależy od ludzi i zasad panujących w obiekcie.Są sauny w których szatnia jest wspolna dla kobiet i facetów.

Gość gość
Byłam kiedyś w takiej saunie.Dziwiło mnie to że faceci latali z gołymi ptakami i się wcale nie przejmowali że wśród nich są kobiety.

Gość gość
Byłam w Warszawie też jest taką sauną.Chyba z większości saun się korzysta nago.

Gość gość
no ceni koleś swój czas,chce cię obejrzeć i tyle ,ja bym się nie godziła,przetrzymałabym go z 5 spotkań ,ja zrezygnuje to palancisko co fiutem mysli

Gość gość
jak zrezygnuje *

Gość gość
Ja bym się zgodziła, może lubi saunę i chce cię sprawdzić czy warto ciągnąć dalej ta znajomość.

Gość gość
Pewnie chce ci pokazać swój sposób spędzania wolnego czasu.Wy kobiety to same nie wiecie czego chcecie i wszystko od razu kojazy wam się z seksem.

Gość gość
W prawie każdej saunie faceci i kobiety są nago.To chyba naturalne że się właśnie tak korzysta z sauny.

Gość gość
W saunach nagości nie jest naturalna.

Gość gość
To zależy od sauny,z niektórych ludzie korzystają nago w innych w recznikach a i czasami na taką gdzie wchodzą w strojach i gaciach można trafic.Wszystko zależy od sauny i ludzi którzy korzystają z sauny w tym czasie.