Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona_Ja

Wyzwiska podczas klótni

Polecane posty

Gość gość
to ty jesteś podła, obrzydliwa głupia i ohydna - zniszczyłaś dzieciństwo swoim dzieciom!!! jesteś głupia wredna niewyżyta seksualnie szmata i tyle!

Gość gość
i do tego pieprzona materialistka - pieniądze włożone w dom ważniejsze od psychiki i przyszłości własnych dzieci! tfu! po stokroć szmata!

Gość gość
gość sisi- nie przejmuj sie tym co o tobie wypisują. Siedzieć za monitorem i sie mądrzyć to każdy potrafi a życie jest życie i bywa różnie. Czasem nie wszystko jest takie proste. Ja np. żałuje, że nie poznałem takiej kobiety wtedy moje życie też pewnie wyglądało by inaczej. Pozdrawiam

Gość gość
To ja od tego WON. Po prostu to nie jest twój wątek. Załóż sobie własny, a ja go nie odwiedzę napewno.

Gość gość sisi
Właśnie wróciłam z zebrania rodzicow szkole i co czytam?.kolejny raz mnie obrazasz.Ja materialistką?w żadnym wypadku!.Kupuję najtansze rzeczy i tylko te najpotrzebniejsze.Nie potrzebuję drogich fatałaszkow..ani drogich kosmetykow bo priorytet to leki jedzenie i odzież dla dzieci.Nie potrzebuję też biżuterii i żadnych luksusów ani niepotrzebnych pierdół wiec licz sie ze słowami.Co miała pozwolić żebyśmy całe życie sie gniezdzili w jednej zagrzybionej klitce 3/4m.w czwórkę.Budując ten dom właśnie głównie myslałam o przyszłosci dzieci a i tak budowa trwała długo bo ponad 8 lat.Teraz mają prawo mieszkać w swoim a nie poniewierać się.Gosciu dziękuję za miłe słowa i życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość sisi
15.45.niewyżyta sexualnie???bije ci na mozg czy jak?na jakiej podstawie wypisujesz takie rzeczy?.Niw sypiam z mężem od ponad 6 lat bo się brzydzę własnie dlatego że to on chodzi na lewo .Ja się brzydzę czymś takim!Nigdy z nikim nie byłam bo mnie to brzydzi.Licz sie ze słowami bo moge cie podać do sądu za coś takiego.I nie udawaj że tak cie szmato cudze dzieci obchodzą.Gdybyś rzeczywisciw miała ich dobro na względzie to użewała byś w rozmowie ze mną zupełnie innego języka.Widać prosto z mostu jakie pobódki tobą kierują.Rozwodu nie dostanie nigdy!bo w mojej rodzinie rozwodów się nie uznaje.Zresztą żadem debil glina czy sołtys nie bedzie mi życia rozwalał zeby spichnąć mnie ze swoim synalkiem.Nie dam mu takiej dyspozycji. i satysfakcji nigdy!..nigdy.Przez plany i układy debila dwiw rodziny cierpią jeszcze bardziej niz zwykle.

Gość gość
Ale dalej na sile chcesz byc z nim w zwiazku:D:D Co za p******a szmata:(

Gość gość sisi
Ztesztą tu chodzi o dobro dzieci a nie jakiś pieprzony rozwód.Po co mi rozwód?.Mozna sie rozejsc czy odseparowac a rozwód nie jest do niczego potrzebny.Nie zrezygnuję z komunii.świętej.tylko dlatego że mam męża idiotę.

Gość gość sisi
18.06 hamuj swoj obrzydliwy i chamowaty język.Licz się ze słowami.Ślubowałam w kosciele ,chyba mamy ślub!Tak czy nie ?.więc zastanow sie co piszesz.!.Nie bede żadnemu debilowi ułatwiała dostępu do mbie i to jest drugi powód a yrzeci to taki że żadna pieprzona smata nie bedzie mieszkała w moim domu i do.u dzieci bo na to nie zasługuje.Syn już powiedział że żadna szmata nie ma tu wstępu.On nie żartuje .

Gość gość sisi
Ani moje dzieci ani moi rodzice nigdy nie zaakceptują i nie pozwolą na rostanie.Co do mnie to ślubowałam wiernosc do śmierci.Cóż taki już mój los.Tak musi być.

Gość gość
Slubiowalas szmato facetowi ktorego sie brzydzisz:( Dziwka pod hotelem jest wiecej warta niz ty wywloko:(

Gość gość sisi
Uprzedzam licz sie ze słowami bo podam cie do sądu!.Nigdy sie z nikim nie puszczałam tak jak ty widocznie i wodocznie sądzisz mnie po sobie ale wiesz co ?nigdy mi nie dorównasz bo ja w przeciwienstwie do ciebie jestem wierząca i porządna...rodzice mnie wychowali tak jak ciebie widocznie nie umieli.Nie zdziwiłabym sie gdybyś oprocz puszczalstwa się paliła papieroch i chlała wódę.Doleko ci do mnie oj daleko!Takie jak ty kazdego świństwa się łapią.Nie zdradzam nie kradnę ..uczciwie pracuję i dbam o rodzinę a ty co ?spojrz tylko na swoj jezyk..zachowujes sie gorze k.k niż najgorsza szmata z pod latarni.Nie będę dyskutowała z tak nie moralną zdegradowaną osobą jak ty!.

Gość gość sisi
18.23tak!brzydzę się bo chodzi na k***y.

Gość gość
Jestes szmata:(brudna tepa szmata:(

Gość gość
Tfu!:(

Gość gość sisi
18.37.noe taka ja ty!tfu.!

Gość gość sisi
18.37.nie taka ja ty.!tfu.Jakoś mam maturę i kursy i staże i cztery wyuczone zawody i kąpię się dwa razy dziennie.Widocznie znowu sądzisz mnie po sobie flejo!

Gość gość sisi
Szmata to ty jesteś bo sie puszczasz.Ja oprocz męża nigdy z nikim nie byłam więc szmatą nie jestem!!a ze mną i tak nie wygrasz bo nie dorastasz mi do pięt pod względem wiary kultury moralnosci i czystosci cielesnej i duchowej.Koniec yematu zejdz mi z drogi jak nie chcesz wylądować w sądzie.

Gość gość
s********j poj***e sisi brudna szmato. won!!:(:(

Gość gość sisi
Brudna to ty jesteś!.tylko tyle umiesz wyzywać i kląć?.No to rzeczywiscie dużo .!Gratuluję znajomosci języka.i kultury.!Jesteś dnem.!i zerem.

Gość gość
idz do burdelu zarabiac poj***e.:(jedyne co umiesz to obciagac szmato:(

Gość gość sisi
I wiesz co?tobie to nawet kąpiel nie pomoże bo już pewnie dawno masz aids albo inne k******o.Twoje zachowanie świadczy o tobie.Brudny język..brudne ciało i dusza.

Gość gość sisi
19.09 i kto to mówi?Nawet nie wiesz co i do kogo mówisz...prostytutko.Tak wiernej i prządnej jak ja to ze świecą sukać.Jeden Bóg na niebie wie że tak jest!.Zejdz mi z drogi szatanie!

Gość gość sisi
Chcesz to sama idz ..widocznie tylko to potrafisz Bożeno!..czy Katarzyno.!a może Elżbieto.

Gość gość sisi
Czy Dagmaro?.Fakt faktem wszystkie po kolei k***y do kwadratu.

Gość gość
Ty sisi to jestes zdrowo j******a! Nie dziwie sie mezowi, ze szuka pocieszenia u innych.

Gość gość sisi
Pocieszenia u innych ?jakiego pocieszenia chyba k******a?Widzę stalkerze teraz kim jesteś .!Kiedyś to mi pisałeś że to niby ja szukam pocieszenia.Już zapomniałeś/zapomniałaś.Tu cie mam !patologio do kwadratu.!.I co rozłożyłeś/rozłożyłaś już nogi?.Nie dziwię się że każdy się tobą brzydzi.Pieprzone koniarowe nasienie.tfu.

Gość gość
Sisi, prawda jest taka, ze jestes calkowicie niewydolna wychowawczo i pisze to jako pedagog. Dzieci powinny byc wam odebrane. To, ze zaslaniasz sie komunia w kontekscie odejscia od przemocowca i skazujesz dzieci na bycie DDD to SKANDAL. idz do psychologa, bo masz syndrom wspoluzaleznienia. dzieci ci kiedys podziekuja za dziecinstwo z takim tatuskiem. gdybys tylko chciala, moglabys wywalczyc alimenty na siebie i dzieci, rozwod z winy meza (zdrady) i dom (rowniez dla dzieci). ale NIE CHCESZ, bo wolisz chama i prostaka, byleby byl w domu. przykre, ze sa takie kobiety.

Gość gość
Gawlaska ty d****** Idz sie leczyć i patrz swojego chłopa!

Gość gość
Nie wierze, ze sa takie glupie baby jak sisi...