Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka24

Andrzej Duda był nam przepowiedziany!

Polecane posty

Gość gość
Francja odrzuciła Boga :D Świeckie państwo :D yebąć pharyż :)

Gość gość
Paryż 13.11.2015 to kara za winy przeciw Bogu

Gość gość
O tym mówię co bóg na to przecież rzekomo rządzi.

Gość gość
To czemu karze niewinnych przecież rzekomo sprawiedliwy.

Gość gość
Oberwali za nieogolone pachy:classic_cool:

Gość gość
Karze do 7 pokolenia za winy przodków. Ponad to narody niewierne upadną na kolana przed Nim. Nie pod prośbą ale pod ciężarem cierpienia. Nie wszyscy uklękną przed Nim. Ale tylko Ci, którzy chcą żyć prawdą a nie kłamstwem.

Gość gość
Skoro karze za winy przodków do 7 pokolenia to goraszy od Stalina i Hitlera.

Gość gość
Za Stalina i Hitlera też dostaną po dvpie :)

Gość gość
Sprawiedliwość Boża to też miłość. Inaczej dzieci nie uczą się rozumu.

Gość gość
Do Polka 24 Też to czytałam i też miałam niedawno takie skojarzenia. Oby tak było.

Gość gość
Tyle tylko że nie ma sprawiedliwości bożej bo to co jest to można nazwać bożą zbrodnią.

Gość gość
sprawiedliwość boża będzie po śmierci dla każdego z nas na ziemi ludzie rządzą się ludzkimi prawami

Gość gość
Obiecywanie sprawiedliwości po śmierci to wymyślona przez kler karma dla ciemnej masy żeby siedziała cicho pracowała dla kleru i przede wszystkim nie buntowała się bo każdy wie że bóg to wymysł dla ciemnej masy w którego nawet ksiądz nie wierzy. .

Gość gość
gość dziś Piszesz: Tyle tylko że nie ma sprawiedliwości bożej bo to co jest to można nazwać bożą zbrodnią. x x x Stwórca Daje życie i tylko On ma je prawo odebrać. Takie jest prawo Stwórcy. Zbrodnią jest czyn człowieka, który odbiera drugiemu życie.

Gość gość
gość dziś Obiecywanie sprawiedliwości po śmierci to wymyślona przez kler karma dla ciemnej masy żeby siedziała cicho pracowała dla kleru i przede wszystkim nie buntowała się bo każdy wie że bóg to wymysł dla ciemnej masy w którego nawet ksiądz nie wierzy. . x x x nie musisz dawać na tacę aby wierzyć w Boga taca nie tu nie jest warunkiem koniecznym

Gość gość
Tak czy innaczej kościół żyje z naszych podatków i to my go utrzymujemy ja również niestety.Bo przecież darmozjady w sułtannach nie pracują na swój byt

Gość gość
Do, 18:31 Czyli bóg nic nie może a życie dostałam od rodziców obyło się bez jego udziału.

Gość gość
Niektórzy tutaj są lepsi od muslimów. Tragedia, co za tępy fanatyzm.

Gość gość
Tępy fanatyzm to ten cały kler.

Gość gość
gość dziś Piszesz: "Do, 18:31 Czyli bóg nic nie może a życie dostałam od rodziców obyło się bez jego udziału." x x x Mnie nie uwierzysz na słowo. Więc poproś J/ezusa o dowód Jego Istnienia. Szczególnie jeśli będziesz w krytycznym momencie, kiedy nikt inny nie będzie mógł Ci pomóc. Wówczas do Niego zawołaj, Odpowie Ci, nie Odpowiedział :)

Gość gość
gość dziś Tak czy innaczej kościół żyje z naszych podatków i to my go utrzymujemy ja również niestety.Bo przecież darmozjady w sułtannach nie pracują na swój byt x oraz: x gość dziś Tępy fanatyzm to ten cały kler. x x x jedź do Niemiec czy Francji poczujesz na własnej skórze życie wśród "niewiernych" i porównaj

Gość gość
Ale ja żyje w Polsce co prawda we Francji byłam dawno ale w Niemczech jestem b.często i wiem że żyje się tam zupełnie normalnie i nie ma tam żadnych dyskryminacji chociaż prawdą jest że jest tam dużo różnych narodowości.

Gość polka24
Halo halo chyba sie zapędziliscie, to nie jest temat o zamachach we Francji tylko o naszym prezydencie. Kto jeszcze ma takie skojarzenia z tą przepowiednią niech pisze.

Gość polka24
No, jak tylko zobaczylam tę przepowiednie odrazu skojarzyłam ją z Andrzejem Dudą. Wiem ze jednym z Kraków był Wladyslaw Łokietek król Polski, ale dalej nie wiem kto mógł być tym drugim...

Gość polka24
No co sie tak rozpisywaliście a teraz nic?

Gość gość
krótko po tym jak objęli władze robią syf i smród... POLITYCY przypominają sobie o wyborcach przed wyborami później kiedy są przy korycie mają ich w 4 literach.. DUda sie ośmiesza mówiąc każdej Poloni " chciałbym byście wrócili do polski" WIĘKSZOŚĆ WYJECHAŁA KIEDY PIS WYGRAŁ PIERWSZY RAZ WYBORY!!!!!!!!... Kazdy Polityk kradnie w tym naszyn pieknym kraju kocham Polske ale nie kocham polaków. sprzedali nasz kraj przed wojną i zrobili to po wojnie, sprzedali po upadku komuny itd.. Kaczyński i PiS może tylko pogorszyć sytuacje. POGORSZYLI BARDZO PONIEWAZ NARÓD POLSKI JEST PODZIELONY z ich powodu bo plują sobie jadem przed kamierami w twarz.. kiedy nie ma kamer czyli nie ma narzedzia do manipulacji prostymi umyslami zachowuja sie inaczej.

Gość o to jedna prawdziwa
przepowiedzianie przez nostradamusa "Autor tego tematu powinien sie leczyć bo jest chory psychicznie.. " kary przeciw BOGU... :D:D:D:D Bóg odpowiada za ludzkie podejscie do czegoś?? Ta tragedia nie jest śmieszna i ciekawi mnie co zrobią moherowe berety kiedy w Polsce dojdzie do zamachu.:D:D

Gość gość
Zaprawdę powiadam Wam - teraz tylko Rydz Ojciec, Jarosław Zbawiciel i Dud Święty. Amen! Aha - ostatni gasi światło w tym p*****lniku.