Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matias152

Starsza Kobieta miłość związek ból cierpienie

Polecane posty

Gość Matias152

Witam wszystkich mam na imię Mateusz mam 21lat mam problem ponieważ Kocham Kobietę starszą ode mnie o 15lat bardzo mi na niej zależy z nikim nie jest mi tak dobrze jak z nią.... :( Spotykałem się z innymi Kobietami gdy mieliśmy przerwę między spotkaniami ona o tym wiedziała bo zawsze o wszystkim jej mówiłem,ale żadna nie dała mi tego co ona i mimo mojego wieku jestem dojrzały i wiem czego chcę.... Uświadomiłem jej wszystko ale mimo wszystko ona się boi nie widzi tego bo różnica wieku no i ona ma 2 dzieci ale mam z dziećmi kontakt i nasze relacje są dobre :( Dla niej zrobił bym wszystko spotykaliśmy się prawie rok czasu pare razy w tygodniu później mieliśmy niecałe 2 miesiące przerwy i ona tez kogoś miała aale los tak chciał że znowu zaczeliśmy się spotykać a moje uczucie do niej nigdy nie zgasło nic się nie zmieniło i się znowu spotykamy po cichu by nikt nie widział i nie chodzi tu o seks jak niektórzy by pomyśleli lecz o to że bardzo ją Kocham i próbuję wszystkiego by jej to uświadomic i nie wiem co jeszcze mogę zrobić ale wiem jedno nie chce jej stracić. Proszę pomóżcie ,powiedzie co mogę zrobić co o tym sądzicie..... :(

Gość sonieczka57
Drogi młodzieńcze ja uważam ,ze to Ona powinna dostrzec Twoje wnętrze i jeżeli zrozumie,że nie zawsze w życiu można mieć kogoś w swoim wieku,może pomyśli i doceni Twoją miłość.Ja też po wielu latach cierpien na tym świecie,mając już dorosłe dzieci poznałam cudownego młodego człowieka,który dał mi tak wiele miłości,uczucia i wiele pomocy,że doceniłam jego bogate serce i spotykamy się co kilka miesięcy-a jest o wiele młodszy .Tzn.nas dzieli 32 lata różnicy.

Gość gość
Może zatrudnij się u tej starej rozpadziochy jako sprzątaczka pół darmo.