Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskać chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Hejka Mam taki problem i nie wiem już co mam o tym myśleć... od kilku miesięcy znam takiego chłopaka, chodzimy do jednej szkoły, ale różnych klas. Od początku jakoś mi się tak spodobał dawałam mu dyskretne znaki, i chyba się w końcu domyślił o co chodzi, zaczęliśmy rozmawiać, spędzac razem czas itp... Ja jestem osobą dosyć żywiołową i lubię się bawić, natomiast on jest nieco sztywny, bardzo opanowany, choć stać go na drobne szaleństwa, ale ma sztywne reguły jakich się trzyma. Ostatnio zbliżyliśmy się bardziej do siebie..zaprosił mnie do siebie, było fajnie, nikogo poza nami nie było w tedy w domu. Nagle zaproponował że może zrobię mu laskę zaskoczył mnie tym, co więcej powiedział że mi zapłaci za to. Po chwili mimo wszystko zgodziłam się , choć dziwnie się czułam. w chwili kiedy już miało do tego dojść, on nagle wstał i wyrzucił mnie z domu, wyzywając od dziwek. Nie wiem co mam zrobić...nie chce aby tak o mnie myslał i nie chce tego tak zostawić..co mam zrobić aby to jakoś naprawić? Dodam że nie odpowiada na żadne moje sms, telefony czy zaczepki w szkole.. oboje mamy po 18 lat

Gość 12smutna
Nie jest wart ciebie jak postopil z toba tak. Napewno jest ci bardzo ciężko ale nie warto odzyskiwać takiego chłopaka

Gość gość
Chciałaś go zaspokoić oralnie za kasę? Serio?

Gość gość
o jprdl, jaka ta mlodziez wspolczesna jest glupia...

Gość gość
prowo..