Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po wygladzie odrazu można poznać wieśniary i patologie

Polecane posty

Gość gość

na fotkach z imprez np atlanta maliszew czy planeta luna widać ile jest wieśniaków zęby żółte albo brak przepite mordy a baby włosy spalone prostownicą czarne i leginsy do tego na tłuste dupsko i wylewające się boczki i ściśniete cycki złożone z tłuszczu czy te kobiety nie widzą się w lustrze

Gość gość
No nie. Np. taki blond spalone kudły z 10cm odrostami....

Gość gość
Nie. Najczęściej po założeniu tego tematu patologiczna wieśniaro .

Gość gość
hahha chyba trafiłem w czuły punkt zapewne sama jestes właśnie czarnowłosą fanką wiejskich dyskotek i leginsów :-D

Gość gość
dokladnie, raz byla taka we wczorajszych, poszla na impreze sama, uwalila drinami i podrywala tatusiow :D beka na maxa

Gość gość
hahahaha polskie k***iska o prostytuckiej mentalności

Gość gość
Super. Mam czarne włosy i uważam ze z patologią i wiochą nie maja nic wspólnego. Leginsy lubię czasem założyć ale nie takie ze się c**a opina. A na imprezy wcale nie chodzę. Prostownice miałam może raz w ręku i to jak robiłam loki, gruba nie jestem i nie pije wcale. A Ty autorko sama trącisz patologią i wiocha skoro musisz takie tematy zakladac.

Gość gość unitrak
Myślę, że te wszystkie tematy o patologii, imionach i tak dalej, zakładają w większości osoby, które dowartościowują się w taki sposób. Osoby w miarę z siebie zadowolone, lub po prostu niezłośliwe, nie doszukują się wad, śmiesznośc****atologii u innych. I przede wszystkim, nie oceniają po jednym, kilku elementach wyglądu, całego człowieka w taki totalny sposób. I nawet, wśród tych ludzi, którzy tacy niby śmiesznie, wieśniaccy, patologiczni, spotyka się po prostu ludzi, którzy mają swoje wady i zalety. Nawet, jeśli są prości, słuchają kiczowatej muzyki, ubierają się bez gustu, to wcale nie muszą być źli i głupi. Pomijam ewidentne środowiska patologiczne, przestępcze, złodziei, oszustów i tak dalej... Zbytnio się cieszysz autorko/autorze z czyjejś niedoskonałości, abyś sama/sam, był tak doskonały. Ludzie często mawiają i słusznie mawiają: wyżej srrrra niż duuuupę ma.

Gość Dumna_brunetka
Też mam czarne włosy i uważam, że czerń dodaje klasy i elegancji. Moje są długie i zadbane wręcz lśniące. A'la pasemka wyglądają jak wiocha. Odrosty lub białe i popalone albo żołte jak słoma. Wyglądają jak zebra.

Gość gość
wieśniary i patologie można poznać po ortografach typu "odrazu" :P