Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marzę o takim facecie

Polecane posty

Gość gość

(nigdy się to marzenie nie spełni to wiem) - 184-193 cm - niebieskie oczy - przystojny - mądry, inteligentny, oczytany, dowcipny, kulturalny, złota rączka, ciepły, dobry, kochany, radosny, spokojny, kochający zwierzęta - chcący ślubu i dziecka ze mną - nie myślący o lodach i innych zboczeństwach

(nigdy się to marzenie nie spełni to wiem) - 184-193 cm - V - niebieskie oczy - V - przystojny - V - mądry, inteligentny, oczytany, dowcipny, kulturalny, złota rączka, ciepły, dobry, kochany, radosny, spokojny, kochający zwierzęta - Tutaj mam problem. :classic_cool: Wskaż różnicę bo tej pory wydawało mi się, że mądry i inteligentny to synonimy. To możesz skreślić, skreśl też radosny i spokojny, a wtedy - cały ja:classic_cool: - chcący ślubu i dziecka ze mną - X - nie myślący o lodach i innych zboczeństwach - V

Gość
Normalnie prawie ja.

Gość gość
nie szukam i tak nie znajdę, dodam jeszcze takie inne dodatkowe atuty: - idealnie gdyby ukończył (lub nie) studia artystyczne, bądź filozofię, psychologię, psychiatrię tudzież był policjantem, strażakiem, marynarzem ostatecznie żołnierzem w zasadzie inne zajęcia, zawody u mężczyzny nie pociągają mnie

Gość gość
Ty co spadłeś z księżyca ja ci wyjaśnię iteligencja to jest wrodzona a mądrość nabyta Można się mądrzyć bo się ma tzwmądrość życiową nabytą poprzez różne doświadczenia a jednocześnie być gamoniem . Paniał czy za mądre

Gość gość
Haha to nie synonimy chlopcze marny. Madrasc sie nabywa, z inteligencja rodzi... Wskaznik IQ np. Nie sprwdza wiedzy zdobytej, tylko zdolnosc logicznego myslenia i kreatywnosci. Madrasc to wiedza o swiecie, ktora sie nabywa. Juz wiec nie spelniasz kryterium inteligencji jak tego nie wiedziales

Gość gość
dokładnie! inteligencja to z GENów, jak nazwa wskazuje, już nie masz punktu man in the moon, mądrość to właśnie wyciąganie wniosków, analiza rzeczywistości, ale inteligencja jest czymś więcej

Zapewne masz racje, ale to nie ma znaczenia... rusz dupę i rozejrzyj się wokół siebie, ustrzelisz prędzej lub jeszcze prędzej swój ideał.:classic_cool:

Gość gość
nie ustrzelę, mam już tyle lat i skoro nie znalazł się taki to już się nie znajdzie, jestem skazana na samotność albo związek z facetem nie w moim typie :(

Otwórz szerzej oczy i skończ skupiać się na sobie. Znajdź przyjemny lokal w swoim mieście, rozgrzej drinkiem i niewielką ilością mdma (brzmi strasznie i kojarzy się z ćpunami z dworca z lat 90-tych, wiem), a dostrzeżesz to czego szukasz. Nawet w piśmie świętym coś o tym wspominali.;) Byłem równie marudny jak ty przez ostatnie kilka lat, aż popełniłem kilka tygodni temu to o czym wyżej napisałem. Wszystko wróciło do normy, poznałem masę wspaniałych ludzi i jedną kobietę z którą mógłbym i jeszcze mogę być do końca życia.;) Odpuszczam bo zdrowy rozsądek mi tak podpowiada.

Gość gość
teraz tak piszesz, a jak sie odkochasz to już będzie inaczej, kilkanaście dni temu też bylam taka zauroczona, ach i och, on nawet polowy moich kryteriów nie spełniał, a tak okazalo się co z nim nie tak, nie bede sie upijac, nie wiem co to mdm, zadnych uzywek, wole zostac stara panna 🖐️

Gość Paździochchch
cud cud ludzie, cud , nie napisała że ma byc Bogaty

Gość gość
jako facet mam: TAK - 184-193 cm TAK- niebieskie oczy TAK- przystojny TAK- mądry, inteligentny, oczytany, dowcipny, kulturalny, złota rączka, ciepły, dobry, kochany, radosny, spokojny, kochający zwierzęta NIE- chcący ślubu i dziecka ze mną NIE- nie myślący o lodach i innych zboczeństwach

Gość gość
nie zależy mi na bogactwie, pieniądze szczęścia nie dają,

Gość gość
nie mam 15 lat ani 20 żeby mieć chłopaka na zawsze, nie chcę być konkubiną, wolę być sama niż w takim układzie tkwić

gość dziś No właśnie, nie wiesz bo nie chcą byś wiedziała.:classic_cool: Większość urojonych schorzeń typu depresja, fobia społeczna, nikt mnie nie kocha nikt mniue nie lubi, nigdy nie poznam faceta moich marzeń itp. moglibyśmy wyleczyć za pomocą tej taniej substancji, leczenie trwało by może miesiąc przy cotygodniowej dawce.;)

Gość gość
chcę przeżyć życie na trzeźwo, nawet choćby miało być g*******e, nie chcę by jakieś tabletki sterowały mną, mam myślenie, dla mnie jest warte więcej niż uczucia

Gość gość
ja tam wole se zarzucić jakieś psychotropy itp. co psychiatra zapisze. ja tam lubię się czuć nienaturalnie :) ogłuszony :D

gość dziś TO SKOŃCZ JĘCZEĆ I ZACZNIJ DOSTRZEGAĆ COŚ POZA CZUBKIEM NOSA! Chyba naprawdę wyrażam się niejasno, to już drugie nieporozumienie dziś.;) Nikt ci nie każe n*******lać po kablach i spać po dworcowych kiblach. Przeżyj życie na trzeźwo, ale gdy w końcu wylądujesz u psychiatry napędzana swoją ślepotą, niepowodzeniami i szafą pełną martwych kotów, przypomnij sobie o mdma. :D

Gość gość
nie lubię kotów, przygody u psychiatry mam już za sobą, mam szansę poznać faceta, ale nie są to faceci moich marzeń, potrafią napisać " mam 172 cm, akceptujesz?" takkk kurfa akceptuję (sama mam 176) nie jestem desperatka, nie jęczę po prostu odwlekam pracę, nie mogę sie skupić