Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle nawracajacy eks

Polecane posty

Gość gość

Ponad 2 misiace temu rozstalam sie w chlopakiem. Ciezko to znioslam i rozstanie bylo bardzo buzliwe i problemowe. Przez jego znajomych i rodzine ktore bez wiekszego powodu mnie znienawidzili. Pierw mielismy jakis kontakt... bałam sie ze jestem w ciazy jezdzil ze mna po lekarzach,martwil itd. Okazalo sie ze nie jestem. Pisal czasem do mnie ,po pijaku np ze seks ze mna byl najlepszy.Dowiedzialam sie ze kogos ma... praktycznie 2 tyg po naszym rozstaniu. Bylo troche klutni wyzwisk. Po kilku dniach sie uspokoilo i od praktycznie 3 tygodnie piszemy codziennie... o jakis p*****lach,czasem o nas ,jakies podteksty erotyczne,wysle jakies zdjecie...o jego bylej z ktora byl przed mna ze za nia teskni i jaka byla cudowna i ze boli go ze kogos ma ( co mnie strasznie boli wiec przewaznie ucinam temat) juz z dwa razy probowalam zakonczyc to pisanie. Ostatni raz 3dni dni temu piszac mu litanie po pijaku zeby dal mi spokoj bo mnie w ciaz to boli. Nie pisal 2 dni. Po czym sie odezwal. On bawi sie w asg ( bieganie po lesie w replikami broni na kulki- w duzym skrocie) ja od dawna tez chcialam sprobowac i bylam wlasnie z moim kumplem zeby mnie czegos nauczyl. On sie o tym dowiedzial i pisal dobre rady itd po czym zaproponowal ze wpadnie na fajke pod moj blok... zgodzilam sie. Przyjechal pogadalismy (tak serduszko bolalo jak cholera...) hehy smiechu rozmowa o tym strzelaniu i o jakis p*****lach. Zaproponowal ze on mnie czegos nauczy... w piatek jade z nim sama do lasu... I tu moje pytanie uwazacie ze to dobry pomysl ? Nie rozumiem go...

a ja nie rozumiem Ciebie, bo widać że coś jest z Tobą nie tak. On wyrażnie Ci powiedział, że tęskni za swoją eks a Ty jak głupia dziunia zanim latasz haha śmiechu warte. Zero szacunku do siebie. Gdybyś w ogóle chciała żeby do Ciebie nie pisał to proponuje może zablokować jego numer? Ogarnij się

Gość gość
Ja tez ciebie nie rozumiem autorko. Facet ewidentnie ma cie gdzies, teskni za byla i kontaktujac sie z toba tylko chce sobie podniesc ego...a ty na to wszystko sie godzisz. Chyba jestes strasznie mloda...

Gość gość
Dupa z Ciebie i tyle...