Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam pracujących

Polecane posty

Gość gość

Ile czasu poświęcacie dziecku/dzieciom po pracy? Wiadomo zanim wróci się z pracy, ogarnie się, obiad, ogarnięcie całej tej sytuacji w domu typu może jakieś pranie, czy tzw. "omiecenie" chaty tego czasu niewiele zostaje. To ile z tego co wam zostaje poświęcacie dziecku? Ile ono ma lat i co zazwyczaj robicie? U mnie to tak: pracę kończę o 15:30, odbieram córkę z przedszkola, na szczęście mam blisko domu i prace i przedszkole. Jakieś szybciutkie zakupu i ok 16:15 jesteśmy w domu. Obiad zazwyczaj robię dzień wcześniej ale zanim zrobię surówki, przebierzemy się, zjemy jest grubo po 17 (zazwyczaj ok 17:45). Wtedy zostaje nam tak naprawdę 1,5 godz. Od mniej więcej 18do 19:30 bo wtedy córka je kolacje i idzie się kąpać. Po 20 już śpi. I tak non stop, tego dnia po pracy praktycznie nie ma. A i tak mam dobrze bi kończę w miarę wcześnie, a jak ktoś pracuje do 17to ile tego dnia ma? A jeszcze 2 razy w tyg córka ma basen więc to już w ogóle mało czasu a raczej nic nie zostaje. Jak jest u was?

Gość gość
Jak odbieram swoją córę z przedszkola (http://przedszkole-promyk.pl/) około godziny 16:30 to juz też nam niewiele czasu zostaje, ale staramy się spędzać ze sobą aktywnie czas - basen, plac zabaw, jakieś rolki jak jest ciepło. W domu czytamy książeczki, oglądamy film itd. Mąż bardzo stara sie pomoc, bo wiadomo, ze czasami trzeba obiad ugotować itd.