Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy już nie mam siły

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma prawie 9miesięcy od 3 miesięcy nie pije mleka bo nie lubi je normalnie posiłki jak skończył 5 miesięcy przestał sypiac normalnie budzi się co pół godziny lub częściej próbowałam spać z nim ale to też nic nie daje już niewiem co mam zrobić niemam już siły

Gość gość
Miał ktoś może tak jak ja i podpowie co robić mam jeszcze dwójkę starszych dzieci ale z nimi tak nie miałam

Gość gość
Wprowadź miły rytuał przed snem: kąpiel, MASAŻ, relaksująca muzyka, bajka. A potem wspólne spanie. Moze zadziała. Być może Twoje dziecko ma jakieś LĘKI.

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
Już próbowałam i nic nie daje leków raczej niema bo u mnie jest zawsze cicho nikt nie krzyczy i wogole hałasu niema

Gość gość
Wieczorny spacer (codziennie, niezależnie od pogody), ciepła kąpiel, kołysanki, wspólne zasypianie. Może w końcu zadziała.

Gość gość
Mój półroczniak budzi się w nocy, ale zasypia jak go przytulam.

Gość gość
Mieszkam na wsi więc wychodzę z nim codziennie a jak pada to na tarasie z nim spaceruje i nic już chyba wszystkiego próbowałam :-(

Gość gość
Kup maluszkowi melise z jabluszkiem podaj przed snem może się uspokoi wyciszy i będzie ładnie spał ja mojej córce dawałam i efekty są nudzi się może z dwa razy

Gość gość
ma kolki?

Gość gość
ja tak miałam,corka miała drgawki jak widziała biały kolor butelki w wieku 5 miesiecy nie piła go juz wcale.Potem od roku znowu pokochała.Lekarz mowił,ze to rzadki przypadek ale sie zdarza.W wieku 9 miesiecy juz moze jesc wszystko.Gotuj duzo warzyw i rob zupki.

Gość gość
Sprobuj dać mu mleko jak porządnie zaśnie. Na dwie, trzy godziny będziesz miała spokój.

Gość gość
Pewnie mu to mleko szkodzilo. Moj odstawil jak mial 6 miesiecy ale trafilismy do dobrego lekarza,przeleczyl chory zoladek i przepisal hydrolizat bialkowy i synek na nowo polubil pic mleko. W sensie ze pepti a nie normalne mleko. Co do spania to mial tak samo bo go wlasbie wybudzal bol brzucha. Zbyt wielkim spiochem i tak nie byl. Bo jak mial 9 miesiecy to tylko raz dziennie spal. Teraz ma 2,5 i spi 10 h na dobe.