Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie matki dziewczyny (psychiczna?)

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj wpadłem na chwilę do dziewczyny , a jej matka doczepiła się do mojej brody. Powiedziała że wyglądam jak dziad z pod mostu, i powiedziała że jak się nie ogolę to mam wypierdalać. To moja sprawa czy mam brodę czy nie. Czuję się w niej dobrze. A ona chcę mną rozporządzać. Nie chcę się golić bo jak się zgolę wyglądam jak jakiś nastolatek . A mam 23 lata . Nie wiem co jej odbija ale przesadza. Kiedyś tez chciałem z nią porozmawiać takie "jak leci " . Opierdoliła mnie że jak się nie ogolę to mam wypierdalać, powiedziałem ze nigdy nie zgolę to wzięła patelnie i rzuciła we mnie mam teraz guza na czole ...

Gość gość
Faktycznie kobieta psychiczna, a co na to twoja dziewczyna?

Gość gość
Facet z broda wyglada jak brudas, ble....taka kapiaca zupa na brodzie...az mi sie rzygac chce na sama mysl.

Gość gość
Zależy jaka to broda, a poza tym znałam również faceta który bez brody wyglądał jak dzieciak,

Gość gość
Mojej dziewczynie się podoba moja broda , moi znajomo mówią że wyglądam super a bez brody jak nastolatek także jej matka ma po prostu jakiś do mnie problem ale chyba problem leży gdzie indziej . Ona mnie po prostu chyba nie lubi , nie chcę ze mną rozmawiać i traktuję mnie pobłażliwie . Zdarza się że potrafi zrobić awanturę dziewczynie przy mnie. Ja też sam nie mam z nimi za dużo tematów do rozmów. Bo oni zwyczajnie nie chcą mnie poznać. Ja nie wiem co ona chcę ode mnie ale zarost to moja sprawa i ona chyba tego nie rozumie. Po za tym nie oszukujmy ona jest psychiczna. Wczoraj darła się na całe mieszkanie że ktoś jej cytuję "zapierdolił ładowarke do telefonu" co się okazało? Ładowarka była za łóżkiem u niej w pokoju...... ja tej baby nie rozumiem :O

Gość gość
masakra

Gość gość
Ja rozumiem kobietę. Zobaczyła białego z brodą, który dostawia się do jej córki i pomyślała, że ta broda to w celu przejścia na islam więc kazała ci wypier-kurfa-dalać, i ch/uj. Mądra kobieta ;)

Gość gość
Bzdura facet z brodą wyglada ok.

Gość gość
facet bez jakiegokolwiek zarostu to nie facet. Tak mój ojciec mówił . Miał chłop racje. :)!

Gość gość
siema ściema ... dziecko naucz się kłamać i wtedy szpanuj bo teraz to zwykły lajik z ciebie

Gość gość
zgól

Gość gość
gość dziś nie po prostu myślę i robię to co uważam za słuszne a brodę mogę mieć i tak naprawdę nikt nie może mi tego zabronić. Nie rozumiem skąd ta zazdrość? Nie mam 16 lat żeby przejmować się bzdurną wypowiedzią. Więc sobie zwyczajnie odpuszczę

zarost a broda to duża różnica. Dla mnie faceci z brodą wyglądają jak bezdomni z pod mostu, niestety. Ale fajny lekki zarost dobrze zrobiony, docięty wygląda mega.

Gość gość
gość dziś Jaki problem zapuścić brodę? Zwyczajnie mu zazdrościsz i tyle.

Gość gość
Mysle, ze cie nie lubia nie dlatego, ze masz brode, ale dltego ze jestes malo inteligentny i sadzac po twojej pisowni to nawet postawowki nie skonczyles.

Gość gość
Brunetos244 dziś [12:58 żeby coś przycinać najpierw trzeba trochę zapuścić żeby wiedzieć jak i co przycinać. Ja chcę trochę teraz zapuścić a potem trochę skrócić a potem wymodelować .

Gość gość
Broda to islamski zabobon. Normalny człowiek się goli i myje regularnie.

Gość gość
gość dziś nie lubi mnie tylko matka dziewczyny z jej ojcem się dogaduję. Moi znajomi mnie lubią , mówią że mi dobrze w zaroście.W rodzinie to samo - mówią że mi dobrze w zaroście i wyglądam na swój wiek. A ciebie zwyczajnie zżera zazdrość ;)

Gość gość
można zabronić bywały takie wypadki w historii

Gość gość
gość dziś W Polsce wielu sportowców i muzyków ma zarost lub brodę . Ale ludzie i tak będą mówić swoje...

Gość gość
np. Kubica ma teraz brodę i co zabronili mu ?? Tak czytam wasze komentarze i wiecie co . Jesteście śmieszni. To tak jakby zabronić mieć swoje hobby bo tak się komuś ujebało w głowie.. chore ...

Gość gość
hehe, zzera mnie zazdrosc? a jednak prawda w oczy kole....zadnej szkoly nie skonczyles...no, ale nie naprawde nie trudno sie domyslec skoro uzywasz slow ktorych nie znasz znaczenia....

Gość gość
a ty nawet jednego zdania nie umiesz poprawnie napisać. "zzera " serio? sam sobie zaprzeczać. Ale jesteś totalnym ignorantem . To tak jakby ktoś mówił że ziemia jest okrągła, ale nie ty powiesz że płaska bo tak i tyle. Nawet nie umiesz racjonalnie myśleć.

Gość gość
gość dziś masz rację olej go to totalny ignorant . Szkoda czasu na jakąkolwiek dyskusję.

Gość gość
Człowiek który samodzielnie myśli jest człowiekiem wolnym.. to że on zapuścił brodę jest wyrazem tego że ma własne zdanie. Na jego miejscu bym się nie przejmował jakąkolwiek opinią. Bo i jest tak że słowa ludzi potrafią niszczyć. A ty robisz to wręcz perfekcyjnie.