Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatni płodny dzien

Polecane posty

Gość gość

Hej, uprawiałam Sex z chłopakiem bez zabezpieczenia, trwał on Ok 5 min chłopak miał daleko do dojścia, a był to ostatni płodny dzien. Czy szanse sa mniejsze na zajście w ciąże niz np w srodku płodnych dni? Przeciez to był ostatni.

Gość gość
Ktos cos?

Gość gość
Pewnie tak.

Gość gośćaaaa
A mass świadomość tego ze ten ostatni płodny dzien to jest właśnie ten jedyny płodny dzień jaki wystepuje w cyklu? Mówi się dni płodne ze względu na dłuższą żywotność plemników które mogą w pochwie przeżyć kilka dni i dlatego te kilka dni przed tym jedynym płodnym dniem w cyklu kazdej kobiety, nazywany również dniami płodnymi choc w rzeczywistości nie są płodne. Mówiąc inaczej, w cyklu wystepuje tylko jeden dzien płodny i jest to w ladnie ten ostatni dzien w ktorym kochałaś die z chlopakiem. Reszta dni przed nim nie jest płodna, ale jesli plemnik dostanie się wcześniej i przeżyje do tego dnia płodnego może dojść do zapłodnienia. Wiec musze ci powiedziec że akurat ten ostatni dzien w ktorym się kochaliście to po prostu strzał w dziesiątkę jesli chcecie miec potomstwo

Gość gość
Troche dziwne jes to co mowisz, bo sprawdzałam przeróżne kalendarzyki małżeńskie i jest wyznaczony jeden dzien w którym jest najwieksza szansa na zajście w ciąże. Ten dzien był bardzo bardzo oddalony od tego w którym sie kochaliśmy no a dni płodne Hmm było ich chyba z 8 a to był ten ostatni. Chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi :)