Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam przeżyć 3 dni za 7 zł?

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś pomysły?

Gość gość
Jedz bułki z pasztetetem, zupki chińskie, zobacz Co masz w domu w spiżarni i oostraj się coś z tego ugotować,ja robię np. Placki ziemniaczane z jogurtem, lub naleśniki z dowolnym farszem

Gość gość
makaron i koncentrat,ugotuj na 3dni,jak w domu masz przyprawy to se sos zrobisz pomidorowy

Gość gość
ziemniaki,olej i frytki rob?

Gość gość
parówki są chyba tanie

Gość gość
ziemniaki za 4zł kup /3-4kg, jajka w markecie/3zł Ziemniaki z jajkiem sadzonym/1 dzień, 2dzień jajecznica a w 3 dzień kluski śląskie lub kopytka z reszty ziemniaków

Gość gość
lub 6 zupek chińskich w biedronce i chleb za 1zł (mozesz robić z piekarnika z margaryną i czosnkiem grzanki

Gość gość
ja jem tylko obiad na śniadanie obiad i kolacje może jeść to samo czy nie? (3 ziemniaki z 1 jajkiem-śniadanie,jajecznica z 2 jajek-obiad-kopytka kolacja) i tak 3 dni wytrzyma

Gość gość
10 jaj na trzy dni to po 3 dziennie i jedno zostaje do kopytek .a z 3 -4kg wyjdzie dużo klusek i kopytek lub po prostu upieczonych lub ugot0wanych mus to mus... a nie trzy dania!

dania z ziemniaków ; placki,frytki,ziemniaki pieczone mączne,typu kluski albo naleśniki Możesz zrobić również zapiekankę makaronową tudzież ziemniaczaną. Wszystko zależy od tego co lubisz. Ja czasem,kiedy jestem na etapie 'zaciśnięcia pasa' ,to gotuje owsiankę na cały dzień. Wkrawam tam jabłko,wrzucam rodzynek (jeśli mam)