Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wieku prawictwo jeszcze jest naturalne?

Polecane posty

Gość gość

w jakim wieku prawictwo jeszcze jest naturalne?

Gość gość
nieśmiały facet może być prawiczkiem do 23 lat przystojny facet może być prawiczkiem do 24 lat wysoki facet ( taki powyżej 185cm ) może być prawiczkiem do 21 lat a ile masz lat?

ja toleruję prawictwo tylko do 18nastki. Najlepiej tak 15-17 lat. Powyżej osiemnastki to już lippppppaaaaaa

Gość gość
20 wczoraj skończyłem. Jestem chłopakiem niezamożnym, ale pracuje i uczę się. Umawiałem się na randki i całowałem sie z dotykaniem, ale to Maks. Nie udawało mi się dogadać zbyt. Mam 179 wzrostu. Ważę 75 kilo. Jestem szczupły, ale silny, bo regularnie ćwiczę. Jestem czysty. Chodzę ubrany jak typowy chłopak. Mam wiele zainteresowań. Nie mam jednak bliskich znajomych. Na wielu osobach si zawiodłem, więc teraz jestem nieufny. Mam natomiast potrzeby erotyczne. Chcę podkreślić, że nie lubię imprez.

Gość gość
no to jesteś niezbyt wysoki, przypuszczam, że przed 23 rokiem życia prawictwa nie stracisz

Gość gość
A w jakim wieku? Tacy moich proporcji w jakim tracą wieku?

Gość gość
nie umiesz dogadać się z kobietami, nie lubisz imprezować, jesteś stateczny, odpowiedzialny, pewnie średnio atrakcyjny, mało umięśniony, pochodź na siłkę, bo laski lubią pakerów, z ładnym ciałem i dobrą gadką, podejściem poderwiesz jakąś 18stkę.

Gość gość
Ja napisałem, że jestem umięśniony szczupły. Nie chce imprez. Czuje sie tam źle. Na siłownie chodzę. Proszę o dokładne czytanie.

179 wzrostu i nie jest zbyt wysoki? To i tak dobrze, ja najczęściej spotykam facetów w moim wzroście (176) albo jeszcze niższych :D A co do tematu to tak bardzo przejmujesz się opinią innych ludzi że takie pytania zadajesz? Daj spokój, nie warto :P Żyj swoim życiem i tyle, nie patrz co wypada a co nie to jest każdego prywatna sprawa i nic innym do tego :)

Gość gość
powiem tak, wszystko zależy od Twojej twarzy! znam takiego jednego co nie jest zbyt wysoki, nie jest super umięśniony, ot przeciętny, ale tak bardzo mi się podoba, że chciałabym być jego kochanką, chociaż raz spróbować...

Gość gość
Ale nie obchodzi mnie opinia innych, ale chciałbym to robić już.

Gość gość
Wy mi wmawiacie, że nie jestem umięśniony, ale 179,i 75 kilo umięśniony to nie tak mało

Gość gość
Wy naprawdę wszyscy jesteście ateistami? Ciekawe ilu takich pustaków było w Paryżu w zeszły piątek....